2025-05-06
5月5號趁假期去試個$98另外原價加一嘅火鍋放題,難得假期同平日同價。11點開始任食兩個鐘,特登11點去到,早去嘅話優先坐卡位,算係幾好,同埋無咩人,所以拎嘢食都好流暢。枱面有垃圾袋同湯底,幾方便。本身想拎雪糕,但成個櫃吉嘅,問咗職員,話因為放假所以無返貨,心諗吓?成間餐廳可以無準備,我唔係特別想食高級嘢,但求便利店見到嗰啲普通大路嘢過吓口癮都好,話晒放題。經理一句唔會另作通知,貼張紙喺門口都唔肯,大條道理同我哋講係咁做生意,明白晒,有時唔好怪啲人唔留港消費,連基本嘢都唔做好。講返嘢食,前菜涼拌木耳幾好,牛腩都ok,飲品淨係茶類同啤酒無汽水,丸同菜嘅種類都夠同ok ,湯底雞或魚(要另加$),電話可以落牛豬羊雞同幾款餃,牛要早啲落,唔係好易無同埋等,雞係雞絲,羊少少騷味但接受到,豬一般,餃有隻餡有蝦幾好,其餘一般。唔知夜晚都係咁定係歧視食午餐嘅人,都聽到唔少人講以前見到嘅熟食今次見唔到,又漏單又俾多咗,last order前最少半個鐘都見唔到落完嘅肉,唔要求俾足,有俾到部分落吓肚都好。我keep住留港消費係相信仲有啲餐廳係值得幫襯,但呢間平都好,我相信我唔會再去。
枱面有垃圾袋同湯底,幾方便。