餐厅: 方叔叔重慶老火鍋 (渣甸中心)
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
  • 会员凡于国泰伙伴餐厅用膳,每消费港币4元可赚取2里数。
须受其他国泰条款及细则约束。
2024-03-21 27 浏览
{方叔叔同你打边炉 - $900}好多人都话三月份冻埋之后就会热,把握冬天嘅尾巴去麻辣火锅,讲到呢样嘢方叔叔真系不二之选!食得就唔好悭,叫到成枱都系嘢!今次叫咗鸳鸯汤底,一边有超特浓嘅猪骨汤,真心带出食材嘅鲜味!另一边系我最期待嘅麻辣,一边食一边带着满满嘅刺激感!稻香毛肚、白鳝、鹌鹑蛋、嫩牛肉!全部都采用好新鲜嘅食材,所以用嚟打边炉真系一流!不得不提嘅系佢嘅鲜拼九宫格!之前食过已经一试难忘,一次过满足好多个愿望,除咗有手工肉丸,仲有桂花蚌,麻辣牛肉,鲜黄喉,仲有真系好好好好味嘅猪手!真系食过返寻味!美国Prime 牛小排真系令我惊喜之中,再惊喜多一次!😂牛小排真系超重牛肉香味而且口感一流!明明牛小排意料之中已经好好味,但系呢度真心系再好味啲!嚟到方叔叔,请大家务必要留肚食佢哋嘅红糖爆浆粚粑!这个是必须的,因为真系超好味,爆脆嘅外皮,软糯嘅粚粑,爆浆嘅红糖!呢几种唔同嘅口感同埋味道真系天花板级嘅化学作用!方叔叔,本麻甩一定会再来😋美味程度:😋😋😋😋😋环境指数:🎇🎇🎇🎇🎇番食机会:🦍🦍🦍🦍🦍📍 #方叔叔重庆老火锅 (渣甸中心) (铜锣湾)铜锣湾渣甸街50号渣甸中心8楼
{方叔叔同你打边炉 - $900}

方叔叔,本麻甩一定会再来😋

美味程度:😋😋😋😋😋
环境指数:🎇🎇🎇🎇🎇
番食机会:🦍🦍🦍🦍🦍

📍 #方叔叔重庆老火锅 (渣甸中心) (铜锣湾)
铜锣湾渣甸街50号渣甸中心8楼