今日試咗太子Lara Lara兩杯人氣飲品🥭芒芒椰椰一入口係濃郁嘅芒果香甜,搭配椰奶嘅滑順,口感層次豐富!芒果果肉新鮮,椰香同芒果味平衡得啱啱好,唔會互相搶戲。夏天飲真係透心涼🍋鴨屎香手打檸檬茶茶底用咗店家自家種植嘅鴨屎香茶葉,茶味獨特清香帶回甘,完全冇苦澀味!手打檸檬嘅酸甜同茶香完美融合,清爽解渴。⭐️不過要提醒怕甜嘅朋友:記得嗌「少甜」,正常甜度可能對嚟講會偏甜少少。 🎓學生優惠憑學生證可以享「鴨屎香手打檸檬茶」或「經典珍珠奶茶」買一送一!優惠抵飲,適合同朋友一齊share~ 可以試埋佢哋嘅小食,老闆話係佢哋自家製,我就試咗串燒賣同埋腸仔,記得配辣椒油一齊食#太子美食 # LaraLara #手打檸檬茶 #芒芒椰椰 #學生優惠 #香港飲品
今日試咗太子Lara Lara兩杯人氣飲品

🥭芒芒椰椰