2021-02-06 607 浏览
小编去亲北角一定会食传统糖水,养生糊食过实在太多次,所以决定试新野😬其实福元汤圆比养生糊嘅人气高好多,多好多人介绍,不过... (因两间铺头类型比较相似,所以以下会疯狂比较😌).🥣鸡蛋腐竹糖水(加汤圆)知道呢间汤圆好出名,唔食招牌野又好似唔系几好🥲即使啱啱食完饭好饱,都加咗汤圆🤭首先鸡蛋腐竹糖水非常之淡,唔系冇糖个种淡而系冇料个只🥲汤圆系芝麻馅,啲馅几浓,皮薄馅多,几好食😬好彩加咗汤圆,如果唔系都几失望下🥺.🥣木瓜炖雪耳都系好少料,味道比较淡🥲总结系,唔会难食,都绝对唔系好食🤔养生糊就样样野都值得试,每次叫唔同嘅糖水都会有惊喜,性价比非常高😝但福元汤圆就暂时净系得汤圆好食,不过餐牌仲有非常多选择,如果有人食过其他觉得好食嘅可以留言话我知,帮佢平反😂.🍽味道: 2.5/5🏙环境: /‍👨🏼‍🍳服务: /💧卫生: /💰价钱: 3/5
🥣鸡蛋腐竹糖水(加汤圆)
🥣木瓜炖雪耳
🍽味道: 2.5/5