2022-12-23 178 浏览
呢度出名酸种面包🍞🥖🥐🥯 几好食呀!又多选择👌🏻 估唔到沙律睇落都好吸引,想食得健康啲嘅朋友都可以一试!🥗 Vegan Salad 200g($50)有五款口味可以选择,每碟可以选两款沙律😌 我拣咗西兰花沙律及蚕豆藜麦沙律,朋友拣咗香辣地中海小米沙律,三款都非常新鲜👍🏻 香辣地中海感觉上唔算太辣,好重香料味,充满地中海风情❤️🥖酸种脆片($48)好脆口,似系食紧薯片,唔系好食到酸种面包嘅感觉👏🏻 佢每一块嘅表面上沾咗少少橄榄油及香草酱,少少咸香,几特别💜🥐杏仁酸种牛角包表面上铺满杏仁及开心果碎,牛角包烟韧有咬口,入里有吉士酱,食完感觉几饱,好满足🤌🏻☕️ Latte 每杯咖啡上面都有一片朱古力附送,系70% Valrhona Chocolate 🍫 咖啡入口比较 nutty,有啲苦,普通。
呢度出名酸种面包🍞🥖🥐🥯

🥗 Vegan Salad 200g($50)

🥖酸种脆片($48)

🥐杏仁酸种牛角包

☕️ Latte

2022-12-22
等候时间
5 分钟 (堂食)