之前食过一次念念不忘,所以放假同男朋友冇野做就去左天后为左再食佢。我地夜晚大约六点就到,所以唔洗等位就食得。(食完出黎就好多人排队,所以唔想排队就要早啲到啦😝)同男友叫左一人一个饭。❇️七小时慢煮猪软骨野菜咖喱饭超钟意食佢依个饭。先讲饭方面系南瓜番薯粟米饭,甜甜地好开胃。 另外,有劲多蔬菜🥬。有西兰花、椰菜花、翠肉瓜、薯仔、红萝卜、豆,全部冇加味精,食到蔬菜既甜味。平时少食菜既我都可以食晒啲蔬菜。咖喱系日式咖喱,没有味精。猪软骨用左7小时慢煮已经非常软淋,软骨位置亦好软淋,食到满满既骨胶原。仲有半只糖心蛋。份量超级丰富,又有营养。❇️椰香烤鸡野菜咖喱饭 都系有超多蔬菜。营养十足!第一次试坐忘既椰香烤鸡。椰奶味好重。好香!另外,鸡嘅份量有成四大旧。几嫩滑。几好食!总结:会令人再想食既餐厅。猪软骨七小时煮野菜咖喱饭系必试的❤️

同男友叫左一人一个饭。

❇️七小时慢煮猪软骨野菜咖喱饭
仲有半只糖心蛋。份量超级丰富,又有营养。

❇️椰香烤鸡野菜咖喱饭