2023-12-29 285 浏览
一直放咗系口袋名单嘅餐厅😎趁住长假期一于嚟朝拜下啦 😆哩间位于流浮山嘅餐厅相信好多人都唔陌生😎门口如神话一样嘅壁画更系大热打卡位📸适逢圣诞节,餐厅仲特意喺门口装置咗吹气装置比莅临嘅客人打卡,真系好靓好特别啊🩷餐厅入边以宝蓝色为装修主调,令人有一种好舒服嘅感觉,而且空间感够,坐落唔会好局促👍🏻真系好适合情侣拍拖或者三五知己嘅聚会😎食物方便我地拣左Lunch Set , 可以拣前菜/沙律/汤🍽️ 我地分嘢拣左沙律同汤😎沙律有红菜头沙律/冰梅番茄配火箭菜,我特别钟意食冰梅番茄,酸酸甜甜咁,好开胃😋主食都几多选择,我地就拣左红酒炖美国牛小排同埋意式烩美国嫩鸡肉😋首先系红酒炖美国牛小排,牛小排炖到好淋好入味,并保留牛原有嘅味道👅令人一试难忘😎而意式烩美国嫩鸡肉,鸡肉嫩滑,好想惹味酱料一齐烩,风味更加突出☺️饮品方面叫咗Machiato同埋Iced Americano ,两款都饮落顺口,Body 较淡而味道较fruity ☕️ 钟意饮嘅朋友不妨一试啊😎
一直放咗系口袋名单嘅餐厅😎趁住长假期一于嚟朝拜下啦 😆