琴日系中环做完yoga 天气又热又焗真系好需要一杯又冻又解渴嘅饮品😣然后眼前就出现咗呢间黄色良心店💛轻时光 Take your time成间舖头最吸精就系门口嘅粉色系打卡墙🤩上边仲写住舖头嘅英文名 Take your time 😍提醒佢哋嘅客人喺香港咁急速嘅生活都要有时停低落嚟慢慢享受下😳🤫因为系第一次饮加上有太多选择所以问左店员有边款推介🤫店员话如果想饱肚啲可以简果昔系 yogart smoothie 因为乳酪份量会比较多 会同水果捞埋一齐不过因为当日我哋啱啱食完野加上又做完运动所以就拣咗轻盈清新d嘅tea with yogart top 同水果茶🤤芒果热情果优格盖茶 ($38) :茶底可以拣桂花乌龙或者茉莉绿茶今次先试左绿茶底😌乳酪超香滑但又唔会盖过水果嘅鲜甜成杯饮落好fresh但又唔会太漏👍🏻甜度岩岩好感觉好健康 好啱做完运动之后饮 🤤超级水果茶 ($38) :超级超级超级大杯😱😱😱仲要差唔多半杯都系生果黎 劲足料呀😱有苹果、橙、火龙果、菠萝、热情果同柠檬饮完哂之后仲可以当生果杯咁食埋😍以呢个价钱嚟讲真系好抵饮🤤
琴日系中环做完yoga 天气又热又焗

感觉好健康 好啱做完运动之后饮 🤤

超级水果茶 ($38) :
超级超级超级大杯😱😱😱
仲要差唔多半杯都系生果黎 劲足料呀😱
有苹果、橙、火龙果、菠萝、热情果同柠檬
饮完哂之后仲可以当生果杯咁食埋😍
以呢个价钱嚟讲真系好抵饮🤤