餐厅: 金祥排骨麵
资讯:

2024-03-20 663 浏览
主打上海炸猪扒面 每逢周末都会大排长龙一间十分有人情味既小店店员非常热情细心 见我哋第一次食 主动同我哋介绍招牌菜排骨粗炒面- 上海粗炒+炸排骨 上菜时即哇左 排骨既份量填满成个碟 入后松脆香口 炒面亦好够味 不会干争争菜胆云吞冬排队面份量好够!相对比较清淡 但非常啱我淡口味 特别要赞个冬菇 炆到好入味 入口爆哂汁🤤🤤 香煎饺子即叫即煎 够香够脆 正常发挥 同云吞馅有啲唔同 肉味较重每样份量都超大 我哋两个人其实食到尾已经饱到不得了 如果唔系太大食 三样嘢应该可以够3位食 🤭最后我哋打包埋返屋企食
主打上海炸猪扒面 每逢周末都会大排长龙
一间十分有人情味既小店
店员非常热情细心 见我哋第一次食 主动同我哋介绍招牌菜

排骨粗炒面- 上海粗炒+炸排骨

菜胆云吞冬排队面

香煎饺子
即叫即煎 够香够脆 正常发挥 同云吞馅有啲唔同 肉味较重

等候时间
15 分钟 (堂食)
  • 菜胆云吞冬菇排骨面
  • 排骨粗炒面