「8道」点心套餐: 👎🏻陈皮叉烧酥 皮唔够酥唔够香、无陈皮味都冇叉烧味,完全唔知食紧咩馅🤏🏻皇牌杏汁灌汤饺灌汤饺浸得太耐令到饺皮过软烂,口感好差!本身一般杏仁味,但同饺漏出嚟的肉汁混合后,反而带出鲜甜味👍🏻饺入面有粒迷你罐头鲍鱼仔😂 👍🏻笋尖虾饺皇饺皮厚左d同唔够烟靭,入面虾仁比例多同大粒,加番分!🤏🏻樱花虾潮州粉果无樱花虾的香味,就系一粒普通粉果😂 👍🏻湖箔金鱼饺造型可爱、打卡一流,味道其实同虾饺有少少相似,但肉更饱满同弹牙!🤏🏻鲍鱼烧卖皇鲍鱼同埋烧卖比例系一比一。上面系较靭的罐头鲍鱼,下面就系一般的猪肉烧卖!不过不失无太大感觉的一个点心🙂👍🏻黑金流沙包点心姐姐一炮过上晒所有点心,所以食到流沙包已经冻晒,本身都无预料仲会爆浆‼️点知一咬开香浓的流沙蛋黄浆爆晒出嚟,漏到下巴都有😂好惊喜‼️蛋黄浆好香,咸甜的味道真系好好食🤤👍🏻创新番石榴甘露食完前面7样点心后先会上甜品!初头觉得甘露上面好多泡,外貌好一般😵但估唔到番石榴味好香浓都无假生果的味道,入边仲有啲番石榴粒增加口感😍👍🏻作为番石榴爱好者之一好钟意,一路食住冰凉嘅甘露一路睇住蓝天白云同海景真系一流👍🏻 今次套餐我系KKday卖,💰128
「8道」点心套餐:

陈皮叉烧酥

👎🏻陈皮叉烧酥
皮唔够酥唔够香、无陈皮味都冇叉烧味,完全唔知食紧咩馅

皇牌杏汁灌汤饺

🤏🏻皇牌杏汁灌汤饺

笋尖虾饺皇、樱花虾潮州粉果、湖箔金鱼饺

👍🏻笋尖虾饺皇
饺皮厚左d同唔够烟靭,入面虾仁比例多同大粒,加番分!

🤏🏻樱花虾潮州粉果
无樱花虾的香味,就系一粒普通粉果😂

👍🏻湖箔金鱼饺

鲍鱼烧卖皇

🤏🏻鲍鱼烧卖皇

黑金流沙包

👍🏻黑金流沙包

创新蕃石榴甘露

👍🏻创新番石榴甘露
食完前面7样点心后先会上甜品

今次套餐我系KKday卖,💰128/人!海云天会收返每位23蚊茶位同加一服务费。最后卖单约💰170/人‼️如果2位去食就觉得ok,但一行5人去食就觉得贵过饮茶🥹

女性食就份量刚好够饱
有个好差的位就系所有蒸的点心会一炮过上晒,当时系成十几笼、三栋点心系枱面上😖点心姐姐仲叫我哋自己搞🤯导致后食的点心冻哂😥味道ok,但一次够!
2023-09-26
用餐优惠