2021-01-13 26 浏览
估唔到铜锣湾有间咁chill嘢食同嘢饮都咁好味嘅餐厅🤟🏻今日约咗朋友,点知朋友迟到,于是我就自己一个人揾啲嘢食住先,比我行到过嚟铜锣湾,见到依间叫做oragne dish嘅餐厅,环境装修好别致简洁又干净,于是就黎试吓睇吓好唔好食,点知有惊喜❤️我叫咗一个salad The Forest估唔到出乎意外嘅好食,里面材料好丰富,有romaune lettuce, frisee lettuce, cherry tomato, pine nuts, pesto quinoa❤️生菜嘅味道超级新鲜,劲fresh,仲有我最钟意食嘅蕃茄仔,味道好甜好新鲜👅Mocha高质嘅咖啡啊,对于我依家每一日都要饮一杯咖啡嘅人来讲,一杯咖啡绝对系饮过数一数二嘅好味,咖啡质感超滑!仲要劲香,返工之前买一杯拎嚟提神一流❤️
估唔到铜锣湾有间咁chill嘢食同嘢饮都咁好味嘅餐厅🤟🏻

我叫咗一个salad