2023-12-14 894 浏览
两个人去九龙城,除咗食泰国嘢之外,都揾到一间西式餐厅 餐厅灯光好柔和 令到用餐感觉好舒服👍👍👍我哋嗌咗一个精选套餐同单点一个意大利饭精选套餐是日餐汤 - 蘑菇汤主食 - 纽西兰肉眼扒伴时蔬饮品 - 冷泡茶味道:🌕🌕🌕🌕🌖评价:蘑菇汤正常发挥,有一粒粒蘑菇喺入面,好香🤭天气凉凉凉地饮番碗汤👍🏻肉眼扒我哋叫咗五成熟,火候掌握得唔错,外面金香,内里肉质鲜嫩。口感极其丰富👍🏻食到浓郁牛肉嘅味道,切开时亦有肉汁😋 加埋有薯角伴碟 Prefect!蓝莓芝士蛋糕味道:🌕🌕🌕🌕🌑评价:最后我哋加咗蓝莓芝士蛋糕 用嚟做呢一餐嘅作结 正常蓝莓芝士蛋糕嘅发挥👍👍黑松露杂菌意大利饭味道:🌕🌕🌕🌕🌖评价:意想不到的美味,意大利饭软硬度适中,淡淡黑松露味道,啖啖都有杂菌,出奇地仲加上炸过嘅金菇😋 呢个配搭比较少见 但又夹👍👍📌Hosea (九龙城)九龙城福佬村道21号地舖#九龙城美食 #香港女生 #四围食 #香港美食 #hosea #kowlooncity #西餐 #foodporn #foodphotography #foodies #foodstagram #foodblogger #❤️
我哋嗌咗一个精选套餐同单点一个意大利饭

蓝莓芝士蛋糕
味道:🌕🌕🌕🌕🌑

黑松露杂菌意大利饭
味道:🌕🌕🌕🌕🌖

📌Hosea (九龙城)
九龙城福佬村道21号地舖

用餐时段