2023-11-23 708 浏览
九龙城出名多野食,今日又黎到呢度觅食😆估唔到位于福佬村道这间Hosea质素咁好🫶🏻餐厅以木系装潢为主,感觉舒适悠然,岩晒同朋友倾计✨呢度套餐都好正,请卓可以拣餐汤或者沙律,我哋就拣咗一个沙律同埋一个餐汤, 忌廉餐汤浓郁又话,饮完成个人暖笠笠💗沙律新鲜,加上黑醋,唔会太Heavy👍🏻🌟#香煎三文鱼柳伴虾, 刁草忌廉汁加配天使面三文鱼柳经过香煎,外皮酥脆,内部保持了鲜嫩多汁质感,鱼肉鲜美👍🏻虾烤得刚好,鲜嫩弹牙,有口感✨与三文鱼搭配增添左丰富度,虾的鲜甜与三文鱼的鲜嫩相辅相成🫶🏻刁草忌廉则为整道菜品增添了浓郁味道,令呢道菜更加丰富和滋味十足。此外,加配左天使面,面条弹牙,口感轻盈✨🌟#纽西兰肉眼扒伴时蔬纽西兰肉眼扒以其优质肉质和丰富口感而闻名,肉眼扒火候烤得岩岩好,外表金黄,内部肉质鲜嫩,咀嚼起来柔软多汁,肉汁在口中散开,牛味出💗烤蔬菜香口鲜甜,口感清爽🥬薯角炸得香👍🏻🌟热蜂蜜柚子茶&水蜜桃冰茶热蜂蜜柚子茶唔会太甜,饮完感觉非常舒适☺️水蜜桃冰茶,冰冰凉凉,淡淡桃味✨
餐厅以木系装潢为主,感觉舒适悠然,岩晒同朋友倾计✨

🌟#香煎三文鱼柳伴虾, 刁草忌廉汁加配天使面

此外,加配左天使面,面条弹牙,口感轻盈✨

🌟#纽西兰肉眼扒伴时蔬
烤蔬菜香口鲜甜,口感清爽🥬薯角炸得香👍🏻

🌟热蜂蜜柚子茶&水蜜桃冰茶
热蜂蜜柚子茶唔会太甜,饮完感觉非常舒适☺️
水蜜桃冰茶,冰冰凉凉,淡淡桃味✨
用餐时段
  • 香烤纽西兰肉眼扒