2023-11-30 291 浏览
【𝐂𝐚𝐟𝐞 𝐆𝐚𝐛𝐛𝐚𝐧𝐚】九龙城隐世高质西餐 佢地平日只会开晚市 餐厅都坐得几舒适而且食物整体都好好食😆😆我地叫咗一个set另外加一个意粉同pizza 🍕Dinner Set 💰$308前菜个蒜蓉包焗得好香 蒜蓉味好浓 个包亦都焗得好脆身 好好食😽餐汤就正正常常啦~西班牙猪腩片 好重油脂香 亦都煎得几脆口煎猪鞍配苹果芥末 想讲呢个猪鞍真系整得超𣺉身!!平时食开既都有反啲硬度 个人不太nike🫣再加佢有个苹果蓉芥末汁 酸酸甜甜咁 几开胃🤤 唔好食猪既我都难得地觉得呢个不错🤓另外仲叫咗个Pizza同埋意粉😽黑松露虾肉薄饼🍕 💰$188pizza饼底有别于一般pizza 佢系用咗酥皮做底 食落好松化 on top仲有拉丝芝士同黑松露 食落超香口 再加埋有一丝丝嘅蟹肉 个人几钟意😍😍芝士焗肉酱意粉🍝 💰$148啲芝士又系超多 再焗到有小小㶶㶶地 成块咁食真系好香好好食🥹🥹 成个意粉份量都系颇多 食完超级饱🤣🤣整体嘢食质素都好好食😋
【𝐂𝐚𝐟𝐞 𝐆𝐚𝐛𝐛𝐚𝐧𝐚】

我地叫咗一个set另外加一个意粉同pizza 🍕

Dinner Set 💰$308

前菜个蒜蓉包焗得好香

蒜蓉味好浓 个包亦都焗得好脆身 好好食😽

餐汤就正正常常啦~

西班牙猪腩片

好重油脂香 亦都煎得几脆口

煎猪鞍配苹果芥末

想讲呢个猪鞍真系整得超𣺉身!!
平时食开既都有反啲硬度 个人不太nike🫣

另外仲叫咗个Pizza同埋意粉😽