2024-04-09 259 浏览
首先要食既系每人一份既鲍汁花菇鲍鱼炆鹅掌,一坐低就有得送,花菇鲍鱼同埋鹅掌都系每一碟有两只,鲍鱼都好大只,口感好爽嫩,鹅掌就劲腍,炆得好入味,花菇亦都好香,配上酱汁味道好好🍲🍲跟住就系生日够4个人黎呢度既话就会送既海鲜拼盘!入面都好丰富;有大鱿鱼+墨鱼咀+新鲜白鳝+大扇贝+大蚬,墨鱼嘴好大粒,亦都好爽脆,烧完特别香,大鱿鱼又系够晒烟靭,好有口感,白鳝就超厚肉,总之每一款都劲好食🍢🍢而呢度又有其他炸物好似炸虾,炸洋葱圈,炸蚝呢啲,全部都好新鲜好香脆,即叫即炸,唔会有隔夜既油益味,又唔会炸到油淋淋,好干身爽脆,味道一绝🍤🍤呢度既甜品同样地好食,马卡龙果啲都唔会太甜,加上依家有抽奖,每枱每位都可以抽,好似我咁就抽中四人同行一人免费,可以下次黎到再用,大好运呀!