2018-08-20 320 浏览
今晚食完正餐,又到咗口痕要食小食嘅时间,今晚呢间小食店舖叫《小息时间》,简直勾起我中学嘅回忆😹⋯⋯就系咁,我被个店舖名吸引咗我过去,我见佢近Cashier位置有啲牙签,每枝牙签上边嘅Label,全部都系人手画(每一张画嘅嘢同埋字句都唔同㗎,窝心❤️)!!而家好多铺头都比较商业化,一定见唔到仲会有用人手张张咁用心机同你画~真系好有心思💕好欣赏😍好啦,讲番个小食先~佢哋有个拼盘好抵食,所以我就Ordered咗😎个拼盘上层有炸鸡粒 + 薯条,下层杯饮品系蜜桃🍑特饮,虽然个拼盘好抵食,但依然有得俾你拣炸鸡薯条要咩味,绝对无Hae你。(我拣咗紫菜味,稳阵之选呀!哈哈!)最后配埋杯冻冰冰嘅特饮,真系透心凉。P.S. 我一路行一路食都唔会觉得唔方便,因为呢个小食一只手都揸得晒😂😂

等候时间
10 分钟 (外卖自取)
$30 (其他)