✨鐵板重量級牛柳扒 (-蒜蓉汁🧄- / 黑椒汁)我地叫咗五成熟🐮🔥~牛柳嘅肉質鬆軟嫩滑,冇根、唔韌,牛柳食落唔多脂肪感。.✨鐵板金龍爆汁挽肉 (-蒜蓉汁🧄- / 黑椒汁)呢個挽肉嘅肉香比牛柳扒再多啲😋質地都係好鬆軟,同埋真係好爆汁💦🤤第一次見蒜蓉汁有好多蒜粒,令肉扒變得香口🧄🤤;配菜有薯條、西蘭花、番茄仔,味道上冇咩特別👅.前菜:✨餐包:質地好軟熟,包體好重牛油香🧈✨餐湯:羅宋湯濃郁,酸甜度適中;而蘑菇忌廉湯嘅蘑菇味唔會太過度,啱啱好的。.✨風味牛肉丸(6️⃣粒)呢個係番茄口味嘅牛丸🐮~牛丸唔係平時彈牙嗰款,而係鬆軟版本嘅牛丸,最重肉香‼️外層仲沾有番膏🍅,有蕃茄甜香➕少少肉味。.✨經典香蕉船雪糕香蕉唔會過熟,撈埋啲雪糕一齊食都幾好食🍌🍨香草雪糕冇咩特別,而朱古力味就係苦甜版本 內裡有啲朱古力粒🍫.✨飲品:黑牛係可樂加cream,白牛就係七喜加cream
✨鐵板重量級牛柳扒 (-蒜蓉汁🧄- / 黑椒汁)
✨鐵板金龍爆汁挽肉 (-蒜蓉汁🧄- / 黑椒汁)

前菜:
✨餐包:質地好軟熟,包體好重牛油香🧈
✨風味牛肉丸(6️⃣粒)
✨經典香蕉船雪糕
✨飲品:黑牛係可樂加cream,白牛就係七喜加cream