2014-08-16 6198 浏览
听讲左哩间café啲all day breakfast几好食, 终于揾到朋友陪我食! 间café真系无改错名 真系有条corridor系出面 经过条走廊个feel好似去左世外桃园咁~ 一开始无乜人 间餐厅都几好feel 但之后lunch hour啲打工仔来哂就愈来愈嘈… 出面有个室外位都几靓, 但夏天又热又多蚊就算啦.. 叫左个all day breakfast同一杯banana chocolate frap 个早餐就普普通通啦 块薯饼算系几好食, 出面好少食all day breakfast有薯饼食, 其余都无咩特别 但相比起价钱就有啲贵. 杯banana chocolate frap都几好饮 冻冻地加香蕉好岩夏天饮 希望如果有机会再来 间café唔会有禁多人 可以坐耐D啦~