有件事讲起上嚟小妹非常之惭愧...身为21世纪鸡翼终结者嘅我「 鸡翼山 」开咗咁耐👉🏻👈🏻 都喺今日先第一次食 😗 每次经过睇住口味创新嘅餐牌,总喺流到一地口水 🤤💦💦💦(呢度讲 呢度散🤫唔好话俾职员知)今日经过见到其他人食得津津有味金黄色鸡翼🐔 实在太吸引!我终于忍唔住嚟试吓 😋😋😋 果然无令我失望💛采用产地 🇵🇱波兰无激素优质鸡翼 💛 食得安心即叫即炸,无雪藏味!13款味道 ( 甜、咸、辣 ) ✌🏻 任君选择因为喺第一次直接炸到熟透包保每只 💥外脆!😋肉质嫩滑!爆多肉汁💦💦💦原味鸡翼本身腌得非常入味,再加上酱汁无死角地覆盖表面,令我停唔到口🙀🐔 文青风玫瑰鸡翼 (招牌)Rose Chicken Wings· · · 玫瑰味嘅蜜糖,的确有淡淡玫瑰清香甜味,再舖上真玫瑰花瓣做装饰 😍 睇到我少女心爆发💖💖💖💖✨🐔 鼠尾草咸蛋黄哥鸡翼 (超人气)Salted Egg Yolk With Sage Chicken Wings· · ·刚炸起嘅鸡翼,立刻淋上热辣辣 咸蛋黄+牛油+ 鼠尾草 混合嘅流沙质地酱汁,表面迷人嘅小气泡就喺咁嚟,食落认真香口惹味 👍
有件事讲起上嚟小妹非常之惭愧...
(呢度讲 呢度散🤫唔好话俾职员知)

今日经过见到其他人食得津津有味

采用产地 🇵🇱波兰无激素优质鸡翼 💛 食得安心
即叫即炸,无雪藏味!
13款味道 ( 甜、咸、辣 ) ✌🏻 任君选择
因为喺第一次直接炸到熟透
包保每只 💥外脆!😋肉质嫩滑!爆多肉汁💦💦💦

🐔 文青风玫瑰鸡翼 (招牌)
Rose Chicken Wings

🐔 鼠尾草咸蛋黄哥鸡翼 (超人气)
· · ·刚炸起嘅鸡翼,立刻淋上热辣辣 咸蛋黄+牛油+ 鼠尾草 混合嘅流沙质地酱汁,表面迷人嘅小气泡就喺咁嚟,食落认真香口惹味 👍🏻 浓郁嘅咸蛋黄香味疯狂挑逗我嘅味蕾,𠮶种 咸香 咸香 exact7ly 喺我呢啲重口味人士 至 爱!🤣 咸蛋黄万岁 🙌🏻 🙌🏻 🙌🏻

🐔 香茅黑糖珍珠瑜珈鸡翼 (新口味)
Chicken Wings With Brown Sugar Tapioca Pearls and Lemongrass
· · · 最初听到个名都觉得有阵伏味,欸~ 但事实上并非如此☝🏻!当黑糖熟到焦化时,将所有香气迫出嚟,浓浓香甜得嚟又不太腻👌🏻正!

同场加映小清新 🍊柳橙冰绿茶 解渴又解腻 ~
👍🏻 赞! 👍🏻 赞! 👍🏻 赞! 👍🏻 赞! 👍🏻 赞! 👍🏻

只可以「 大满足 」呢两个字嚟形容 😌 12只鸡翼转眼已被我食清光🍽🤪🤪🤪

💛不要仪态... 只想食鸡翼
💛We Love Chicken Wings Mountain
2020-11-23
等候时间
10 分钟 (堂食)
用餐时段
下午茶