2009-08-18 904 浏览
之前成日黎呢間餐廳幫襯ga~其實係慈雲山區黎講佢嘅價錢係比較貴....不過佢d小菜係幾有特色嘅~我多數係晚飯時間去食~最鍾意食椒鹽鮮魷+原汁時菜牛腩煲~講真佢地d水準好唔穩定!!我試過食d 椒鹽鮮魷係炸到勁乾, d 時菜牛腩煲嘅牛腩係臭ga!!!!仲要唔只一次係咁!!!!! 仲有佢果度有個樓面ar嬸態度超惡劣 (瘦+綁馬尾ga)...平日堂食時叫佢攞d 嘢or抺下枱佢都黑口黑面!!!! 有一次我打電話去叫外賣, 叫時菜牛腩煲問佢時菜係咪有生菜揀時, 佢竟然好無禮貌咁話:....跟住仲cut左我線, 咁我即刻打返電話落去, 今次係佢老闆接電話, 咁我就同返佢老闆講la! 點知佢老闆話佢不嬲係咁ga wor....嬲到我呢!!!!!我而家係比錢食飯, 而唔係比錢你黎受氣ga low!!!!!我發誓我以後都唔會幫襯呢間垃圾餐廳!!!!!!!

仲要唔只一次係咁!!!!! 仲有佢果度有個樓面ar嬸態度超惡劣 (瘦+綁馬尾ga)...平日堂食時叫佢攞d 嘢or抺下枱佢都黑口黑面!!!! 有一次我打電話去叫外賣, 叫時菜牛腩煲問佢時菜係咪有生菜揀時, 佢竟然好無禮貌咁話:[麻鬼煩! 要我行去睇! x]....跟住仲cut左我線, 咁我即刻打返電話落去, 今次係佢老闆接電話, 咁我就同返佢老闆講la! 點知佢老闆話佢不嬲係咁ga wor....嬲到我呢!!!!!

我發誓我以後都唔會幫襯呢間垃圾餐廳!!!!!!!
2009-08-16