2011-12-22 5 浏览
今日原本定左枱6:30PM起度食晚饭, 人数系6人之前食过两次, 食物质数都OK因为系同太太屋企人食饭, 我同太太系后辈, 谂住早D坐低等大约6:10左右, 我地到达餐厅, 点知门口个侍应话我地BOOK左6:30, 而烧烤时间只系得个半钟, 如果而家入去就而家开始计时但当时店内只有两, 三张枱有客, 我见预订纸上BOOK左枱既人亦唔多, 佢竟然要客人起门口等, 而餐厅内基本上连一成客都没有最好笑系一人大约要收费$300左右既餐厅, 仲要系每样计钱既烧烤, 唔系任食, 而佢要我地个半钟内交枱我因为唔想太太屋企人要令外揾地方食野扫兴, 本来都谂住等, 不过一间中价餐厅, 一行6人要食要烧, 个半钟实在唔够时间, 于是再同令一位侍应讲出问题, 点知答案都系一样... 于是我地走左, 宁愿临时再揾餐厅呢间餐厅既待客态度, 实作令人难忘, 以后一定唔会再帮衬, 请我都唔会去食
今日原本定左枱6:30PM起度食晚饭, 人数系6人

之前食过两次, 食物质数都OK

因为系同太太屋企人食饭, 我同太太系后辈, 谂住早D坐低等