2021-02-21 656 浏览
疫情之前成日过嚟tea time,呢几日嚟食左次,愈来愈差呢间野,不会再有下次!首先讲服务,入面明明好多枱空,企系门口都冇催佢地,等左十分钟侍应们望到继续冇人理挂住吹水。入到去落单,挥极手冇人理,继续吹水,之前已经嚟食左好多次,见冇人理咪叫老细落单啰,点知黑面仲要冇礼貌到不得了,落完叫我 : 下次自己用qr code落单啦!哈,入座冇人讲,既然好意思收人10%仲叫人自己落单,西利,真系自助都冇咁嬲!tea time冇乜人,waffle唔系即整都算啦,嚟到仲要硬到呢。ok,当我唔好彩 !咁饮咖啡,叫左一杯latte同一杯热美式。哇!又酸又涩,奶又唔够热又唔够滑,真系唔知系佢唔识冲定我唔识饮,哈!疫情之前冲咖啡个妹妹冲得好好饮又nice,最近呢几次嚟先发现佢已经冇做,本身都系因为佢所以成日黎,而家佢冇做就更加唔洗嚟!食物唔讲,净讲服务态度已经离晒谱,极度怀疑佢嘅好评系咪刷出嚟!