2016-03-12 1750 浏览
入到正值晚餐繁忙时间(2033),,人手不足,,无人执走食完既1厨余,,俾我感一团糟,,就就算揾位都唔容易,,唯有揾最入入既位,,坐得好逼揾位前已经经点左自砌包x2,,谂著无食过,,试下,,入坐无几耐,,隔离个台客系我面前用部机 order 左自砌包餐当中觉得等待既时间系有少少耐,,约15分钟,,但系谂著多厨房多单就算喇我望著佢地上哂餐都宋未轮到我地店员仲好亲切咁问隔离枱客,,有无餐欠,,,(有),然后快速咁补埋欠第二个餐睇睇个钟,,已经等左成30分钟𠮶下我真系著哂啰著单同佢讲,,点解咁耐,,成30分钟,,店员既哎,,,,,,更加令我最后我系柜台又骂又追左两次单,,个餐先到前后用左45分钟先送到俾我,,好想@#$/&讲返个餐用我𠮶个系经典之选,,无乜特别,,个包已经系冻哂,,而另一个系自然已砌既包。。(包+生菜+bbq酱+洋葱+菠萝+水牛芝士+安格斯公肉)食落去感谢觉系几得意,,但说唔上劲好味,,但1唔会再试。而且呢个麦记既服务态度及等餐时间实在令我敬而远之

揾位前已经经点左自砌包x2,,谂著无食过,,试下,,

我望著佢地上哂餐都宋未轮到我地
睇睇个钟,,已经等左成30分钟

𠮶下我真系著哂

啰著单同佢讲,,点解咁耐,,成30分钟,,
店员既哎,,,,,,更加令我

最后我系柜台又骂又追左两次单,,个餐先到

前后用左45分钟先送到俾我,,好想@#$/&

讲返个餐用
我𠮶个系经典之选,,无乜特别,,个包已经系冻哂,,

食落去感谢觉系几得意,,但说唔上劲好味,,但1唔会再试

而且呢个麦记既服务态度及等餐时间实在令我敬而远之