2017-06-03 3094 浏览
自从多咗粒豆丁,拣餐厅第一要求系坐得舒服,所以𠮶啲街边小店完全唔会考虑,选择真系少咗好多。今次拣咗呢间米奇老尾餐厅,都系谂住坐得舒适,又有得泊车。不过,系上一次另外一间酒店食过自助餐,都怕怕地佢嘅水准。满肚疑惑之下,食咗一个午餐。星期六嘅中午,人实在系少,所以坐得非常之舒适,服务员同客嘅比例十分之高,呢个一赞。食物种类都算多,标准嘅刺身,已经唔需要担心,仲有蟹钳蟹脚,呢样野我最钟意。其他热食,款式都几多,味道又唔错。甜品其实都几吸引,款式亦都多,仲有个软雪糕自制甜筒,可以玩下,啱啲年轻人啰。服务员表现亲切,轮住嚟同我个豆丁玩,个豆丁又唔系好怕人,笑口细细。其实最紧要佢开心,做老豆有乜所谓。买单633,算系咁啦。外边尖沙咀啲酒店,应该仲贵。都系果句,笑住咁走,我已经冇要求啦。