近排天气凉番少少,火锅小队又系时候出动啦👯‍♀️友人话有间性价比高既高质海鲜火锅店推介,小妹梗系要跟住黎食好西啦!友人果然冇介绍错👍🏻,而且相信小店口碑好唔错,未到七点已经全院满座😯所以记得要预早订位呀!📞首先要3选1拣左个汤底先,哩到有以下3款俾你拣,蕃茄浓汤/粥底只需$200/位,而椰子🥥鸡汤就要$250/人,价钱超值👍🏻另外仲有8款海鲜+6款自选配料,就算系大胃王既你都会抱住个肚走呀🤣今次拣左椰子🥥海南鸡汤底,2个人都有成差唔多半只鸡,真心抵食。鸡件嫩滑而且份量十足,就算煮左成30分钟d肉都唔会又老又韧。建议食完d鸡件先放其他材料😆 我地仲拣左肉蟹🦀、鲍鱼、蛏子、海虾🦐、鲜鱿🦑、蚝、花甲同沙白😋😋 食材十分新鲜,肉质鲜甜,肉蟹大大只而且肉厚,鲍鱼爽口弹牙。仲有必试既海虾,上台个阵仲系生猛狂跳嫁,唔怪得知就揾个盅装住先😂另外仲有成20款配料俾你拣,典型既肥牛、猪肉片不在话下,仲有多款蔬菜同丸类,任君选择。如果仲未够喉仲可以加配其他食物添!PS 记得要scan 台面既QR code 有讲食法嫁!
近排天气凉番少少,火锅小队又系时候出动啦👯‍♀️

PS 记得要scan 台面既QR code 有讲食法嫁!

• 肉蟹
  • 椰子文昌鸡汤底