2020-03-27 154 浏览
老朋友系需要见嘅♥️, 虽然疫情紧张😷 ,但好想出嚟松一松 😩。好彩揾到呢间餐厅 有人流管制 👍,聚集人流较少, 食得开心又自在, 环境清静悠闲, 装修特别。💯之前都食过呢间餐厅既🏠, 知道系需要预约先可以食。 提早预订咗三个套餐,1) 日本极上西冷扒配红饭🐴 2) 谷饲猪鞍扒配薯菜🐖。 但系今日嘅套餐,囡囡唔系好岩食, 好彩店东好相与 ,额外比我选择一份 3)白汁鸡肉意粉🐔, 囡囡食到舐舐脷。👧日本极上西冷扒配红饭🐴: 香浓牛味,口感软糯 👍,而红饭吾系红米,而系茄汁味既「有味饭」👍谷饲猪鞍扒🐖: 有惊喜 ! 喺出面我系唔会选择猪扒, 因为好多时都鞋烚烚🤔。 但系今日食过呢间餐厅嘅猪鞍扒 ,令我喜出望外 😍,超级juicy ,口感软糯, 一试难忘。💯白汁鸡肉意粉 : 浓浓嘅奶香味,好creamy今日朋友生日🎉,但系今日先见到佢哋某社交平台原来有甜品叫🍰, 虽然知道要预早订餐 ,但都硬著头皮问下餐厅, 可惜时间短促 ,未能安排😑。但系店东好好,知道我哋有朋友生日🎂 , 所以格外开恩 ,帮我哋准备咗4分焦糖炖蛋。好有爱啊 !😍整体而言, 呢间餐厅系性价比高😎,区内惊喜之选,服务好, 一定会

白汁鸡肉意粉 : 浓浓嘅奶香味,好creamy

整体而言, 呢间餐厅系性价比高😎,区内惊喜之选,服务好, 一定会再帮衬

2020-03-26
用餐时段