2017-10-25 617 浏览
一碗好面,最重要当然系要有好汤配搭啦!『好汤好面』就完全可以讲罗足100分!完全无味精,店内有14款汤面,每一个都可以吾同汤底,各有特色!真心值得推荐👍👍👍本人真心好小食面,因为食野比较慢,吾钟意面好快会涨既感觉!但『好汤好面』选用既阳春面,比我影完靓相再慢慢食都无个种涨涨既感觉!真好!今日我选左一个『黑口黑面』好特别😍由名字到面色!店员贴心服务真系好sweet!😍俾左一条好sexy既小围裙我!怕我食面既时候会吾小心整污糟!饮品方面试左个冷冻乌龙茶!茶味清,吾错!甜品试左个苹果雪葩!真系好味到晕!大爱💓 今日几个朋友食,点既食品吾算多!下次要再黎试其他!新张优惠仲有9折添!吾错!值得推荐!
一碗好面,最重要当然系要有好汤配搭啦!
冷冻乌龙茶
黑口黑面