2015-08-19 761 浏览
今日早左放lunch 就去cafine 食下野.贪佢地quality 一直都keep 得好好.好足料.今次都唔例外.我叫左个chicken salad 同banana walnut cake .我只系影左chicken salad,因为banana walnut cake 大概已经俾人影太多.所以再UP其实都意义不大 .佢放左4-5 块煎香左既鸡脾肉系面,皮香肉滑又juicy.其他就系一D沙津叶.都算几好食,系觉得唔太冻,如果冻少少会再好食D.呢只沙津叶都好脆身,新鲜度其实唔错.最值得赞系个dressing 同D 脆饼.好好食,又同沙津叶既味好衬.我系佢地一开铺就系fans ,佢地D野食真系好足料好用心.如果可以开埋星期日就好啦,咁就可以方便带埋屋企人黎食brunch Tim!

chicken salad

chicken salad