2022-05-01 85 浏览
雖然返唔到大陸食串燒,但紅橋附近總有多間串燒舖頭在附近,令人愛不惜手!小弟因見食評有較多好評,結果擔粗粗外賣了接近600元的串燒回家食! 落單叫外賣時,舖面得兩位女人係舖面到一腳踏,真係辛苦了! 比完錢叫我25分鐘後黎拎結果我足足等左50分鐘先搞掂,係咪收完錢就慢慢黎?雞翼:老實講句,唔似串燒既味道,似係煎出黎的味道,唔好食燒蠔:真心講句 冇蠔殼,單馮外表黎睇又細隻,只靠醬汁既味道搭夠!失敗之作其他串燒都有一個共通點,就係齋串燒 完全冇落任何孜然粉,只有兩盒類似七味粉既野!即係點?食果時要我自己慢慢點七味粉黎食?如果齋串燒,我自己屋企都有爐,自己整都得,真心後悔浪費錢 又浪費我時間,唉!比較唔難食既 我諗係雞軟骨,不過都係普通冰凍野,開爐炸 屋企都做到!還有一味叫 原隻燒魷魚,呢味餸要88蚊,味道尚可,對得住個價錢總括來講,呢間野價錢貴,食物質素麻麻,唔值得一試,相反如果去屈臣氏 隔離橋底果間串燒就會抵食好多 貼錢買難受,非常後悔!

結果我足足等左50分鐘先搞掂,係咪收完錢就慢慢黎?

雞翼:老實講句,唔似串燒既味道,似係煎出黎的味道,唔好食

貼錢買難受,非常後悔!