2011-07-19 675 浏览
9-7-2011(Sat)同男友返荃湾,同佢整啲o野后出发买少少o野后顺便食o野,买完o野就o黎呢间,同男友先攞埋menu坐低睇.我唔系咁肚饿,男友就饿,睇睇吓,见到有下午茶,我就决定要$19.00有两款小食o既,男友就要$24.00意粉加一个小食o既,我拣o左甜酸鸡中翼三只同朱古力窝夫两件,男友要肉酱意粉同韩式热狗棒一条,大家都饮汽水.等o左一阵,男友o既肉酱意粉到o黎,唔系好大碟,不过都预o左.我觉得唔够惹味,肉酱唔多,意粉都煮唔够,有啲硬.之后竟然系我o既朱古力窝夫到o黎,我o地要趁热食喇,窝夫脆同热,朱古力浆唔太甜,OK o既.然后韩式热狗棒同甜酸鸡中翼一齐到,我先食后者,甜酸程度比较微,鸡中翼却煎得香口,唔错.而韩式热狗棒呢,外面用厚薯蓉包住鸡肉肠o黎炸,薯蓉淡淡的,唔系男友话我知系薯蓉,我根本冇谂过,呢个麻麻地.环境:道唔系自动门坏坏地,好难趟.冷气唔多够.卫生:有乌蝇,今次有相为证.其他:写食评至知原来Openrice有呢间o野o既优惠劵,唔怪得当日o既tea同夜晚(晚餐都o系o度买啲o野)都有咁多人啦.

等o左一阵,男友o既肉酱意粉到o黎,
肉酱意粉

之后竟然系我o既朱古力窝夫到o黎,
朱古力窝夫
我o地要趁热食喇,窝夫脆同热,朱古力浆唔太甜,OK o既.

然后韩式热狗棒
韩式热狗棒
同甜酸鸡中翼
甜酸鸡中翼

厚薯蓉o既韩式热狗棒
环境:
道唔系自动门坏坏地,好难趟.

冷气唔多够.

卫生:
有乌蝇,今次有相为证.
有只乌蝇在menu
其他:
2011-07-09
$21.50 (下午茶)
朱古力窝夫