餐厅: 煌府1號
资讯:

2019-01-21 1994 浏览
星期日同阿妈老豆去饮茶,近近哋去咗megabox,其实megabox有好多酒楼选择,而且价钱吾贵,下午茶仲有折,我哋今次拣咗煌府。等位等咗五分钟,坐得都几舒服,拣咗七款点心,其中两样系孖宝,即系以特价拣两款点心组合, 价钱约二十几至四十几蚊),都几抵食而且质素唔错,全部都热辣辣新鲜上枱。最令我惊喜就系奶黄千层糕,一食落去软绵绵,热辣辣, 有好丰富嘅奶黄香。 第二推介就系叉烧米线,特价唔使20蚊,佢啲叉烧半肥瘦超好味, 值得推介

奶黄千层糕

酥炸鱿鱼须

南瓜煎饼

叉烧米线

牛肉肠粉
2019-01-06
等候时间
5 分钟 (堂食)
奶黄千层糕
叉烧米线