2025-07-30 0 浏览
前幾日同朋友經過入咗嚟食呢間餐廳,喺呢個小區新開嘅。因為幾個朋友鍾意飲酒,所以點咗幾個小菜招牌金薯密椒牛柳粒 啲牛柳粒好腍好易咬,成個味道係少少甜再加黑椒嘅香味,好食到我自己差唔多食晒成碟。鹿茸菌柚子蜜蝦球 唔鍾意食炸嘢嘅我諗住是但試吓啦,點知個蝦球炸落去真係好好食,再溝上嗰個柚子蜜嘅味道超夾 ,感覺係清新得來唔油膩 ,朋友就特別鍾意食鹿茸菌 大漠風沙炸子雞 ,炸到好香脆好乾身 ,送酒一流,但係如果鍾意食好嫩滑嘅雞就千祈唔好嗌呢種 金沙黃金脆炸生蠔 坊間一般只有酥炸,少有做鹹蛋黃金沙,鹹蛋黃味嘅炸生蠔真係好特別同埋好好食!金湯花椒老壇酸菜魚平時唔特別愛好酸菜魚嘅,我食呢個都覺得好好味,啲魚汁煮得特別嫩滑, 啲湯好香有少少辣,唔算太辣。呢碟嘅性價比真係好高好抵食 生啫肉鬆蝦乾通菜煲 好惹味可以送飯一流

招牌金薯密椒牛柳粒

金沙黃金脆炸生蠔