2022-09-03 804 浏览
位于高街既 Ricos,同隔离既意大利餐厅系互相打通,有日做野下午茶时间路过,见到 happy hour $35 一杯,可以拣红白酒,生啤,Sangria 等等,就比佢吸引左入去😍😍😍我就拣左去西班牙旅行好容易揾到既 Mahou 饮,够晒 fresh 同冻,正🍺🍺🍺西班牙菜又点少得蒜蓉橄榄油大虾,侍应都热烈推介,个油都几香多蒜,不过个虾就有少少过左龙干左啲🙈Risotto 个汁都好杰身同菇味浓,加埋上面既 Parmesan 就最夹😋份量都几多一个人食完已经非常之饱环境都好 open 好舒服,可以慢慢坐饮多几杯,平日下午黎讲都算多客,下次再饮下 sangria 先🍷🥂