呢条崇洁街竟然有3间韩食店,我认为呢间非常唔错,Lunch嚟食会送罐装饮品。👍🏻👍🏻👍🏻虽然店细,但坐位算多,有时要等下位。食物唔算好平,平均一个Set都要5x-6x,都系一般有嘅石头饭,炒粉丝等等,但呢到多啲锅物,例如部队锅、海鲜豆腐锅,会送上一个白饭!我系喺呢间餐厅先第一次食韩式部队锅,原来几唔错。我钟意佢一人份量,所以先叫嚟试下,平日惊太大。个锅乜嘢料都有啲,一啲都唔孤寒,包括有蛋(好正)、餐肉、肠仔、豚肉片、年糕同泡菜(如果可以多啲仲好),最底仲有公仔面,所以无饭都饱咗。个味道唔辣又刚刚好,见住佢热辣辣咁上,啲汤滚下滚下好吸引。🤤冬天食真系一流!另外都叫过蛋卷同牛肉炸酱面,都ok,但始终无部队锅咁出色,部队锅推荐度5️⃣星。👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

韩式部队锅

韩式部队锅