可以系铜锣湾地段揾到间抵食 Cafe 真是唔容易环境虽然唔大,但胜在非繁忙时间可以同朋友坐多一阵,而且店员都会系咁帮你Fill 水同埋介绍返今日嘅优惠~小贴士:两个女仔可以嗌一个餐之后嗌多啲小食已经够饱~ 佢哋嘅主食真系可以两个人 Share!𖧷 平日星期一至四有 $28 蛋糕放题吃到饱𖧷 主食加 $48 就有套餐,有埋甜品好抵食! 𖧷 有加一  ‧˚₊ ៸៸𓏸  明太子意大利粉配珍珠带子 | $128+$48有埋樱花浓虾汤+绿茶芝士蛋糕 +冻美式咖啡前菜嘅樱花浓虾汤已经好好味! 真是有落足料系浓汤嚟~海量嘅明太子布满意大利粉,面头仲有沙律酱同茄汁,份量取胜而且味道唔错,啱晒两个人Share ~绿茶芝士蛋糕嘅味道都比想像中好食有绿茶味而且唔会太甜,虽然芝士蛋糕有啲漏但是可以接受的!平日蛋糕放题的话真系好抵食我起码可以食多两旧 𓏸 蒜蓉牛油酒煮蚬 | $98未影相已经话「食几粒有的壳遮住见唔到的肉无咗嘅…」结果食下食下就真系食净啲壳...好香蒜蓉牛油味,讲笑话捞饭都几唔错:我哋都无嗌饭...后知后觉先知原来主食可以任转饭或者意粉 𖦹‎' ‐ '𖦹‎‎𓏸 脆炸无激素鸡翼配香辣蛋黄酱 |
可以系铜锣湾地段揾到间抵食 Cafe 真是唔容易

𖧷 平日星期一至四有 $28 蛋糕放题吃到饱
𖧷 主食加 $48 就有套餐,有埋甜品好抵食!
𖧷 有加一

‧˚₊ ៸៸

𓏸  明太子意大利粉配珍珠带子 | $128
+$48有埋
樱花浓虾汤+绿茶芝士蛋糕 +冻美式咖啡

前菜嘅樱花浓虾汤已经好好味! 真是有落足料系浓汤嚟~
绿茶芝士蛋糕嘅味道都比想像中好食
有绿茶味而且唔会太甜,虽然芝士蛋糕有啲漏但是可以接受的!
平日蛋糕放题的话真系好抵食
我起码可以食多两旧

𓏸 蒜蓉牛油酒煮蚬 | $98
未影相已经话
「食几粒有的壳遮住见唔到的肉无咗嘅…」
结果食下食下就真系食净啲壳...
好香蒜蓉牛油味,讲笑话捞饭都几唔错
:我哋都无嗌饭...

𓏸 脆炸无激素鸡翼配香辣蛋黄酱 | $58
炸嘢配沙律酱真是无得输,练唔食辣嘢嘅朋友都觉得个好惹味好好食

‧˚₊ ៸៸

#ewm铜锣湾
#ewmCafe

𖠿
铜锣湾 —— Undici
铜锣湾耀华街3号百乐中心11楼1101A-B号舖

#铜锣湾美食 #香港美食 #餐厅推荐 #打卡餐厅 #餐厅推介 #铜锣湾好去处 #香港美食指南 #手机食先 #hkdaily #hkfoodie #hkfoodie #food #hkfood #hkig #foodiehk #foodinstagram #foodphotography #foodpics#foodblogger
2024-01-07