今個復活節連假冇特別去旅行🌃就留港消費下🤭帶左屋企人去〔洋紫荊維港遊〕,上船睇香港夜景🌃+食自助晚餐~特別體驗一下💕上船既位置喺北角碼頭,北角地鐵站A1出口行行幾分鐘就到,勁方便易搵!我地早左少少到,可以喺碼頭hea下打下卡~7:20pm準時上船⛴️❀ 自助晚餐 ❀船上buffet既食物種類比想像中多🍴海鮮方面,有青口、小龍蝦、蝦🦐仲有多款冷盤、熱盤、沙律、粉麵、即場燒烤、牛扒、水果、甜品等等🥰飲品方面有茶、咖啡、果汁、汽水、啤酒🍻🧃好夠飽🤗❀ 現場表演 ❀現場有live band😆一開頭覺得懷舊感滿滿,唱下懷舊金曲,家人睇得好開心!後來響起APT前奏,全場high爆,一齊唱歌跳舞🎤💃🏻❀ 維港兩岸夜景 ❀可以隨時上甲版觀賞維港兩岸夜景🌃我地8pm上左去睇「幻彩詠香江」,香港夜景真係好靚🥹比起喺尖沙咀海傍睇更有feel🥰💕船程大約2小時,大約9:30pm落船😚💰:$370(另收加一)
今個復活節連假冇特別去旅行🌃
就留港消費下🤭
特別體驗一下💕

我地早左少少到,可以喺碼頭hea下打下卡~
7:20pm準時上船⛴️

❀ 自助晚餐 ❀
船上buffet既食物種類比想像中多🍴
海鮮方面,有青口、小龍蝦、蝦🦐
飲品方面有茶、咖啡、果汁、汽水、啤酒🍻🧃
好夠飽🤗

❀ 現場表演 ❀

❀ 維港兩岸夜景 ❀
可以隨時上甲版觀賞維港兩岸夜景🌃

船程大約2小時,大約9:30pm落船😚
💰:$370(另收加一)