朋友梗系要约黎见架啦,但系要揾一个地方可以坐耐啲,大家又可以轻松交流对话嘅餐厅,都只系得酒吧可以满足到我嘅要求😋🥰为咗就脚,我哋都揾到一间喺📍旺角太子范围内嘅多个菜酒吧餐厅,餐厅有多款来自不同国家嘅Tapas(小食),横跨欧亚口味道😋😋,加上多款酒类饮品,可以同朋友或同事或闺蜜兄弟饮饱食醉。🙋‍♀️🙋🍷🍸我哋今次就嗌左烤焗德国猪手、慢煮西班牙八爪鱼、泰式炸虾饼,仲有两杯Mocktail 😋食到饱饱😂烤焗德国猪手 $238 大大只德国咸猪手🐷👍🏻,餐厅好贴心地系上菜前已经帮我哋切开晒一件件🥰,猪手外层做到又脆又烟韧,而猪手的肉质更嫩滑,唔会太干,咸香有致,而猪手旁边有酸菜及酸瓜🥒,酸爽又解腻。👍🏻慢煮西班牙八爪鱼🐙 $178呢个菜式系西班牙嘅Tapas前菜,大大条嘅八爪鱼触须🐙,八爪鱼口感软Q中带有一点咬劲的弹牙感😋,在慢煮的过程仍然不失去八爪鱼嘅鲜味,八爪鱼旁边有三色椒炒辣肉肠🌭,香辣又惹味!泰式炸虾饼🦐🍤 $78每件炸虾饼都炸得呈金黄色,香脆又可口😋, 炸虾饼肉质爽弹, 蘸上泰式辣酱一齐食,更惹味!☺️Mocktail - Passion dream $55(Passionfruit,

烤焗德国猪手 $238

慢煮西班牙八爪鱼🐙 $178

泰式炸虾饼🦐🍤 $78
Mocktail - Passion dream

Mocktail - Passion dream $55
(Passionfruit, Mint, Pineapple, Orange)
入口酸酸甜甜☺️,百香果味道明显🍹,第一啖就能感受到橙、百香果及菠萝🍍🍊的水果酸与甜,冰冰凉凉,与猪手及炸虾饼好夹😋😋
Mocktail - Pure Mix

Mocktail - Pure Mix $55
(Mix Berry, Yakuit, Ginger Ale)
主要以士多啤梨🍓为主嘅饮品🍸🍹,每一啖饮落去嘅果味道明显,成杯饮品都好Flash好清新😋好岩喺炎炎夏日之下饮😌用嚟配上西班牙八爪鱼岩哂😘
Mocktail - Passion dream
Mocktail - Pure Mix