2025-07-23
《搶眼打卡糖水🥰》———————————————-#星十五 🌟 -喺尖沙咀食完lunch,想食個糖水返去當甜品🍧 呢間店鋪裝修簡約,座位闊落舒適,食下午茶就啱啱好~-🍮 魔法語錄 三色布丁一上枱係魔法書,十分新奇有趣😁 一打開入面,店員即場點火,視覺同味覺雙重享受,超有創意,打卡一流📸 裏面用好似復活蛋嘅容器載住三款布甸,分別有綠茶味、咖啡味同芒果味,香滑又有層次😍-🥭 芒果丸子椰皇燉鮮奶椰香撲鼻,燉鮮奶口感嫩滑,芒果甜度啱啱好,正值當造~ 上面仲有滿滿嘅嘅Q彈丸子,食落層次超豐富☺️-除咗甜品之外,仲有賣多款小食,我哋仲嗌咗個下午茶套餐,有小食配糖水~小食揀咗鮮炸蝦卷🍤 搭甜品嘅腐竹薏米白果糖水同擂沙湯丸,非常抵食🤩 -⭐️價錢參考:下午茶套餐:$48芒果丸子椰皇燉鮮奶:$88魘法語錄:$68🍌抵deal 指數:7/10
———————————————-
#星十五 🌟