2021-08-29
ღ 3-course Brunch Menu $248 (+freeflow wine $180pp)╰┈➤二百幾蚊有前菜、主菜同湯,景色優美、環境舒適,係傾偈嘅好地方~餐包好出色,想食好少少嘅時候試吓~.ღ BLT salad╰┈➤煙肉香脆,沙律菜新鮮,配埋牛油果好清新🥑.ღ Cream of Wild Mushrooms with Garlic Crutons🍄╰┈➤蘑菇味好濃郁,成個湯感覺好Rich,所以飲到最後會有啲膩~ღ Lemon & Garlic Linguini╰┈➤意粉比較乾身,但有些少嘅檸檬酸味,份量比較大,但缺點就係比整體比較淡🍝ღ Grilled New Zealand Beef Tenderloin ╰┈➤呢個價格可以食到牛扒係比較實惠,整體軟黏,但牛味比較淡,如果硬少少更好😹ღ Apple Crumble ╰┈➤encore左兩個!!超好味!!蘋果有層次不會過甜,面頭crumble又熱又脆,必點!😌整體評價:🌕🌕🌕🌗🌚📍 Wooloo Mooloo Steakhouse
╰┈➤煙肉香脆,沙律菜新鮮,配埋牛油果好清新🥑
整體評價:🌕🌕🌕🌗🌚
📍 Wooloo Mooloo Steakhouse