招聘中
$21,000-$24,000
$18,000-$21,000
$18,500-$19,500
2023-07-19 35 浏览
今日約咗朋友慶祝生日,朋友話想近屋企唔想去太遠,我哋就選擇咗朋友屋企附近餐廳試試。 餐廳地方很大,有些木系設計,近門口位置牆壁掛滿綠草,加上用了落地玻璃設計,更顯闊落、明亮。而且座位闊落,加上柔和燈光,餐廳環境令人感覺休閑又舒適。😋是日選擇:1️⃣WM小食拼盤🔸車打醬薯條🔸WM炸雞翼🔸棒棒雞槌🔸吉列炸蠔🍽拼盤好豐富,一次過可以試唔同嘅小食。特別推介WM炸雞翼,炸得外皮尚算香脆,食落內裡有肉汁,熱辣辣食夠晒滋味。2️⃣珍寶日本帶子巴馬火腿卡邦尼煙肉意大利粉🔸加配是日餐湯、吉列炸蠔兩件、凍西柚蜂蜜綠茶🍽帶子尚算大粒,巴馬火腿大大塊,意粉份量唔算少,有咬口。3️⃣WM吐司新地🍽賣相吸引,吐司少少脆,配上雪糕及其他配料,打卡一流。

😋是日選擇:
1️⃣WM小食拼盤
🔸車打醬薯條
🔸WM炸雞
🔸棒棒雞槌
🔸吉列炸蠔
2️⃣珍寶日本帶子巴馬火腿卡邦尼煙肉意大利粉
🔸加配是日餐湯、吉列炸蠔兩件、凍西柚蜂蜜綠茶
🍽帶子尚算大粒,巴馬火腿大大塊,意粉份量唔算少,有咬口。
3️⃣WM吐司新地
🍽賣相吸引,吐司少少脆,配上雪糕及其他配料,打卡一流。
2023-07-18
2023-07-19 31 浏览
最近經常喺土瓜灣附近做嘢😊留意到提我呢度女友好多特色餐廳🤗今日就同同事過嚟試吓呢間位於樓上嘅WM Cafe & Bar‼️餐廳裝修簡約座位空間闊落😌播最輕快嘅音樂感覺都幾relax🥰天氣涼啲仲可以選擇坐Outdoor🤩龍蝦湯味道濃郁🦞入面仲有啲龍蝦肉😊一啲都唔馬虎👍海蝦蒜片檸檬🍋海鹽醬意大利粉🍝天氣熱就想食啲開胃菜🥰呢個意大利粉廚師將檸檬加入食菇味道更清新又開胃😊意大利粉軟硬度適中☺️海蝦就正常都算大隻☺️黑松露大啡菇意大利薄餅上枱熱辣辣傳來濃郁黑松露香味😋夾雜着薄片大啡菇加上芝士😊薄批口感脆卜卜🤩鍾意菇菌類🍄嘅朋友真係唔可以錯過‼️黑松露薯條🍟過下口癮主菜加$38有兩款小食及飲品😊我地分別點左🦑墨魚餅及吉列炸蠔🦪前者入面充滿墨魚粒😊口感豐富🤗飲品凍西柚蜂蜜綠茶微甜👍

天氣涼啲仲可以選擇坐Outdoor🤩

龍蝦湯味道濃郁🦞入面仲有啲龍蝦肉😊一啲都唔馬虎👍

海蝦蒜片檸檬🍋海鹽醬意大利粉🍝

黑松露大啡菇意大利薄餅

黑松露薯條🍟過下口癮

• 墨魚餅
2023-07-14 39 浏览
呢到地方大、座位又坐得舒服,環境氣氛都好chill👍🏼▫️巴馬火腿薄餅餅底薄,餅皮好脆似餅乾質地,巴馬火腿大塊,同芝士係最搭,亦好香。▫️焗芝士三文魚牛油果意大利飯即叫即焗熱焫焫,三文魚扒成條上,好大塊亦煎得好香,牛油果撈意大利飯幾特別,熟度煮得岩岩好,仲有蘆筍、蕃茄仔,好豐富又健康。每位+$38 轉套餐有是日餐湯+ 吉列炸蠔/吉列墨魚餅/巴馬火腿柚子油醋蕃茄仔沙律 + 茶/咖啡/凍西柚蜂蜜綠茶龍蝦湯:香濃龍蝦味亦有龍蝦肉。吉列炸蠔 - 炸得出色,外脆內軟,亦重蠔味。吉列墨魚餅 - 一樣炸得好,墨魚餅真材實料,有墨魚粒。Latte (+$12) - 奶味夠重,幾好飲。熱檸水 - 靚檸檬。我地最後叫左抹茶紅豆蛋糕,抹茶味濃郁,亦有紅豆香,蛋糕口感較結實,蛋糕底鬆軟,整體味道幾好食架!
呢到地方大、座位又坐得舒服,環境氣氛都好chill👍🏼

▫️巴馬火腿薄餅

▫️焗芝士三文魚牛油果意大利飯
焗芝士三文魚牛油果意大利飯

每位+$38 轉套餐

龍蝦湯:香濃龍蝦味亦有龍蝦肉。
龍蝦湯

吉列炸蠔 - 炸得出色,外脆內軟,亦重蠔味。
吉列墨魚餅 - 一樣炸得好,墨魚餅真材實料,有墨魚粒。
吉列炸蠔/吉列墨魚餅

Latte (+$12) - 奶味夠重,幾好飲。
Latte

熱檸水 - 靚檸檬。

綠茶紅豆蛋糕
2023-07-13
焗芝士三文魚牛油果意大利飯
龍蝦湯
吉列炸蠔/吉列墨魚餅
Latte
綠茶紅豆蛋糕
2023-07-13 21 浏览
我哋開始食嘅時候先嚐咗溫泉蛋凱撒沙律,呢道沙律真係好開胃。啲蔬菜新鮮爽脆,而且啲沙律醬汁好濃郁,啲味道同埋口感都好均衡。而啲蛋液嚟嘅溫泉蛋好滑嫩,啲味道又好香濃,真係好好味!三文魚青醬焗意大利飯都好正。啲意粉烤得啲外脆內軟,啲醬汁好香濃,啲味道好濃郁。而啲三文魚肉質鮮嫩,啲口感好彈牙,真係好過癮!整體啲菜式都好平衡,味道同埋口感都好抵食。檸檬蒜蓉大蝦意大利粉真係好好味啊!啲蝦肉鮮甜,啲肉質彈牙,啲口感好過癮。啲意粉都好入味,而啲檸檬蒜蓉醬汁就更加唔洗講啦,啲味道同埋香氣真係好濃郁,一啖啖嘅都可以感受到啲食材嘅鮮味同埋美味。總括黎講,wm cafe 嘅食物真係好好味,啲菜肴嘅味道同埋口感都好出色。而啲食材嘅新鮮程度同埋啲味道嘅濃郁程度都好優秀,令人真係可以感受到啲廚師對食物所付出嘅心思。l

2023-07-08 22 浏览
#啟岸新「食」力土瓜灣係舊區 小店多多 我多數去北帝街一帶食嘢 朋友介紹我去啟岸呢邊嘅食肆圈發掘餐廳 原來樓上樓下有好多間好嘢😍-🍗柚子海鹽蜜糖燒雞配墨西哥莎莎薯條 $128/半份港式西餐廳做到呢個味道/賣相 相當唔錯👍 雞皮搽咗蜜糖再燒到少少燶 海鹽🧂蜜糖🍯加上焦香 雞肉幼嫩juicy 味道豐富😋 攞住隻雞髀🍗大啖咬入口 滋味過癮-🥣是日餐湯🥤凍西柚蜂蜜綠茶🦪吉列炸蠔追加$38 有湯有飲品有小食 抵喎☺️ 吉列蠔唔算大隻 勝在現炸即食 外皮酥香-🍕牛油果醬大蝦雞肉薄餅 $138唔要蕃茄醬🥫唔用青醬 今次用牛油果醬做薄餅base‼️ 牛油果🥑嘅招牌滑溜口感 令蝦仁🍤雞胸肉 當堂變得唔一樣 味道清新又健怡-☕️焦糖咖啡 加$18-📍WM Cafe & Bar土瓜灣馬頭圍道63號啟岸1樓13號舖
#啟岸新「食」力

☕️焦糖咖啡 加$18

📍WM Cafe & Bar
土瓜灣馬頭圍道63號啟岸1樓13號舖
2023-07-08 28 浏览
同朋友去咗土瓜灣啟岸嘅WM cafe食嘢嘅經驗啦!我哋揀咗US特選殼飼安格斯西冷,配上一份薯條同埋珍寶日本帶子巴馬火腿卡邦尼煙肉意大利粉。安格斯西冷牛扒🥩呢個牛扒係用特別嘅殼飼安格斯牛肉製成,牛扒嘅質地好好,好嫩!肉質鮮美,煮得啱啱好,食落去有種結實嘅感覺,肉味都好濃郁。鍾意食偏熟嘅牛扒,而呢個七成熟牛扒就正啱我嘅口味!佢哋適當地煎香牛扒旁的脂肪令牛扒有啲微微焦香味。薯條炸得啱啱好,仍然熱辣辣嘅,脆身有彈性,一啖落去就好爽。卡邦尼意大利粉🍝呢個意大利粉用嘅日本帶子新鮮,煮得啱啱好,欣賞佢哋卡邦尼醬煮得幾香,濃郁得黎好搭配意大利粉,唔會粉同汁分離,煙肉亦恰好混入了意粉中,每啖都好creamy。不過建議大家盡快享用,以免汁醬太濃厚凍咗會黏性較大。WM cafe係一間好舒適嘅Cafe類型西餐廳,係個好啱同朋友一齊享受美食同埋聊天嘅地方。如果你鍾意食牛扒,我推介你嚟呢度試下佢嘅安格斯西冷牛扒。

安格斯西冷牛扒🥩

卡邦尼意大利粉🍝

2023-07-06
2023-07-07 1045 浏览
WM Cafe & Bar有多間分店,供應西餐為主,口碑甚佳,評價太多是食物高質素但價錢又相宜,而且環境亦非常唔錯,今晚去咗土瓜灣啟岸分店朝聖,地方大,綠草牆壁,落地玻璃窗設計,座位寬敞,在這𥚃用餐感覺好休閑又舒服👍🏻🥩▪️澳洲穀飼安格斯牛肉眼(9oz)配薯條 $ 288安格斯級牛肉眼,選用牛排之肋眼部位, 肉質細嫩富含油脂,牛排中帶有肋眼油心,油脂遇熱融入肉質, 香氣四溢,滿是鮮腴滋味,牛味非常香濃,牛魔王絕對唔可以錯過,底部仲有烤蔬菜,吸收了牛嘅油香,少少海鹽調味,已經好好食,另外配有大大份即叫即炸粗薯條,香脆可口🍝▪️WM海鮮龍蝦汁意大利粉 $ 138喜歡意粉嘅口感好彈牙,每條意粉被龍蝦汁包圍著,非常掛汁,味道滿滿龍蝦鮮味,海鮮材料有煎大蝦,煎帶子,魷魚,青口,沾上龍蝦醬汁,令各種海鮮味道更鮮味,推薦😋✨點主菜只需加$38 可用小食、餐湯和飲品,質素高非常抵食👍🏻👍🏻🫕▪️椰菜花湯雖然話係餐湯,但係非常高質,用椰菜花加忌廉打成,味道充滿椰菜花香,口感非常濃厚🐙▪️吉列墨魚餅2件即叫即炸,外皮香脆,餡料彈牙滿滿墨魚粒,沾上蜂蜜芥末醬,好味道🥗▪️巴馬火腿柚子油醋蕃茄仔沙律沙律菜和小蕃茄非常新

🥩▪️澳洲穀飼安格斯牛肉眼(9oz)配薯條 $ 288

🍝▪️WM海鮮龍蝦汁意大利粉 $ 138

🫕▪️椰菜花湯

🐙▪️吉列墨魚餅2件

🥗▪️巴馬火腿柚子油醋蕃茄仔沙律
沙律菜和小蕃茄非常新鮮,配上柚子油醋汁,酸酸甜甜,非常開胃,巴馬火腿質素亦相當唔錯,油脂香濃,配合沙律味道一流

☕️▪️凍齋啡和熱齋啡
這裏的咖啡質素亦相當唔錯,食飽咗之後貪杯咖啡,人生一樂也🤣

• WM海鮮龍蝦汁意大利粉
  • 澳洲穀飼安格斯牛肉眼(9oz)配薯條
2023-07-07 23 浏览
📍 WM Café & Bar🇭🇰 土瓜灣馬頭圍道63號啟岸1樓13號舖雖然土瓜灣舊區中間有啲咁現代嘅建築好似格格不入但係原來啟岸呢個area係好有格調!好靚的同埋原來超級多食市呢間環境好靚 有室外area 可以chill住飲酒😋 焗芝士三文魚牛油果意大利飯 $108啲飯溝左牛油果 味道好特別同時又好好食舊三文魚都好大舊 焗到皮脆肉嫩+套餐 $38😋 是日餐湯好creamy好濃 好飲😋 吉列炸蠔雖然炸粉多 但都幾鮮😋 WM凍西柚蜂蜜綠茶呢個好好飲!!有天仁茗茶嘅感覺😋 WM 意式雞翼 $68皮燒得好脆 啲肉又好滑 好食😋 柚子海鹽蜜糖燒雞配墨西哥莎莎薯條(半份) $128以為叫錯左因為勁大份🤣🤣隻雞燒得啱啱好啲肉好嫩滑 個皮又脆脆啲唔會乾個調味好足入到啲肉入面 好食好抵食!!+自家製蛋糕 $25😋 朱古力蛋糕超濃朱古力味 連我麻麻地朱古力嘅都幾鍾意!
📍 WM Café & Bar

皮燒得好脆 啲肉又好滑 好食

😋 柚子海鹽蜜糖燒雞配墨西哥莎莎薯條(半份) $128
以為叫錯左因為勁大份🤣🤣
隻雞燒得啱啱好啲肉好嫩滑 個皮又脆脆啲唔會乾
個調味好足入到啲肉入面 好食好抵食!!

+自家製蛋糕 $25
😋 朱古力蛋糕
超濃朱古力味 連我麻麻地朱古力嘅都幾鍾意!
2023-07-06
2023-07-06 19 浏览
📍土瓜灣《WM cafe & bar》Main course/pasta +$38就可以轉套餐 (有湯,小食同埋飲品)我哋兩個人都轉左套餐🍽️粟米忌廉湯🌽足料炸墨魚餅幾有口感 食到入面有一粒粒墨魚仲有炸蠔 香口美味意粉即叫即炒 熱辣辣 好味😋WM海鮮龍蝦汁🦞意大利粉西班牙八爪魚🐙煙花女意大利粉🍝意粉味道唔錯,軟硬度適中西柚蜂蜜綠茶/凍檸茶整體感覺唔錯👍🏻以這個價錢享用晚餐性價比高✅環境舒適,唔會坐得好迫,又唔使搭枱
📍土瓜灣《WM cafe & bar》

我哋兩個人都轉左套餐🍽️

粟米忌廉湯🌽足料
炸墨魚餅幾有口感 食到入面有一粒粒墨魚
仲有炸蠔 香口美味
意粉即叫即炒 熱辣辣 好味😋
WM海鮮龍蝦汁🦞意大利粉
西班牙八爪魚🐙煙花女意大利粉🍝
意粉味道唔錯,軟硬度適中
西柚蜂蜜綠茶/凍檸茶

整體感覺唔錯👍🏻以這個價錢享用晚餐
性價比高✅環境舒適,唔會坐得好迫,又唔使搭枱

2023-06-30
好鍾意黎土瓜灣食嘢,因為一帶又唔會太擠迫,又多選擇🤗今次揀咗WM restaurant食西餐。好中意wm 餐廳的氛圍,有時尚感十足的酒吧區,裝修設計優雅舒適,仲有戶外座位,黎打卡一流😍龍蝦湯🦞有香濃龍蝦湯味,夠滑又creamy😋巴馬火腿柚子油醋蕃茄仔沙律🥗有三大塊巴馬火腿,味道好清新,蕃茄仔又清甜,配上醬汁幾醒胃🤩吉列炸蠔🦪口感豐富,充滿日式風味的吉列蠔肉!吉列墨魚餅🐙啖啖墨魚粒,外脆鬆化內軟,口感十足!🍄黑松露大啡菇牛肝雜菌意大利飯🍚賣相美觀,risotto 煮得軟硬適中,因有牛肝菌同煮,所以滿有菇菌的香味,每一口都有不同層次的香氣🤩牛油果大蝦雞肉薄餅🍕雞肉嫩又多汁,還有淡淡的牛油香。松子仁作點綴,好配搭👍🏻西班牙八爪魚煙花女意大利粉🍝一定係開胃之選🤗八爪魚Q彈嫩牙,又嚼勁,但又不會難咬開,熟度刚好,很好吃😋西柚蜂蜜綠茶🍹單獨喝西柚茶有些苦味,加上蜂蜜就可以中和它的苦味,味道還更清香甜美🥹

龍蝦湯🦞

有香濃龍蝦湯味,夠滑又creamy😋

吉列炸蠔🦪

口感豐富,充滿日式風味的吉列蠔肉!
吉列墨魚餅🐙
啖啖墨魚粒,外脆鬆化內軟,口感十足!

🍄黑松露大啡菇牛肝雜菌意大利飯🍚

牛油果大蝦雞肉薄餅🍕

雞肉嫩又多汁,還有淡淡的牛油香。松子仁作點綴,好配搭👍🏻

西班牙八爪魚煙花女意大利粉🍝

西柚蜂蜜綠茶🍹

2023-06-26 30 浏览
牛扒不太理想,可能有一些因素需要考慮。首先,肥脂肪太多可能會影響口感,使得牛肉顯得油膩。其次,如果牛扒太薄,那麼烹煮的時間可能會太長,導致肉質變得不夠嫩滑。此外,若牛扒沒有足夠的牛味,可能是因為肉質不夠新鮮或加工方式不當。一些高品質的牛肉會擁有豐富的牛味和口感,但這也可能會讓牛扒的價格較高。好的環境可以讓用餐體驗更加愉悅,例如環境整潔、燈光柔和、氛圍舒適等等。如果環境好,可以讓你更加放鬆地享受美食和與朋友共度時光。總體而言,一份好的牛扒應該具有優質的肉質、豐富的牛味和適度的油脂,同時搭配舒適的用餐環境可以讓用餐體驗更上一層樓。

2023-06-24 173 浏览
「啟岸」距離土瓜灣只有5分鐘路程除了有日本街 和 不少日式餐廳外還有一間歐美風西餐廳也很出眾~(。・ω・。)落地玻璃窗、綠草牆壁和播著歐美歌的大電視📺為餐廳添了幾分Chill Chill 外國風!主打Pizza 意粉🍝 和WM豬仔骨~可以加$38 升級套餐 分量也挺多的(,,ᴗ ᴗ,,) ♬喜歡的話 𝙎𝙖𝙫𝙚 𝙖𝙣𝙙 𝙎𝙝𝙖𝙧𝙚 吧 ₍ᐢ.ˬ.ᐢ₎ ♡—✎ WM豬仔骨 配西柚沙律炸薯 $218半份超級厚肉的豬仔骨୧( •̀ㅁ•́๑)૭✧醬汁濃郁的覆蓋整個表面肉質嫩滑入味 更油脂口感十分惹味!配上有顆粒感的薯蓉 滿足~✽好味指數:★★★★/5.✎ 牛油果醬大蝦雞肉薄餅 $138 滿滿的牛油果醬 混合雞肉絲~一上碟已聞到香噴噴(`・ω・´)ゞ配上每塊一隻的大蝦🍤 有清新淡然的蝦味薄餅皮厚度適中 唯外邊有點硬啦✽好味指數:★★★☆/5.✎ 心太軟 配朱古力雪糕 $68超流心的心太軟~ 朱古力味不會太甜而且還有兩球雪糕呢!⸜(*ˊᵕˋ*)⸝‬✽好味指數:★★★★/5.✎ 升級套餐 +$38 (是日餐湯 + 巴馬火腿沙律 + 飲品)—| 𝘼𝘽𝙊𝙐𝙏 |⚐ WM Café & Bar 地址:

「啟岸」距離土瓜灣只有5分鐘路程
除了有日本街 和 不少日式餐廳外
還有一間歐美風西餐廳也很出眾~(。・ω・。)

落地玻璃窗、綠草牆壁和播著歐美歌的大電視📺
為餐廳添了幾分Chill Chill 外國風!
主打Pizza 意粉🍝 和WM豬仔骨~
可以加$38 升級套餐 分量也挺多的(,,ᴗ ᴗ,,)

WM豬仔骨 配西柚沙律炸薯

✎ WM豬仔骨 配西柚沙律炸薯 $218半份
超級厚肉的豬仔骨୧( •̀ㅁ•́๑)૭✧
醬汁濃郁的覆蓋整個表面
肉質嫩滑入味 更油脂口感十分惹味!
配上有顆粒感的薯蓉 滿足~
✽好味指數:★★★★/5

✎ 牛油果醬大蝦雞肉薄餅 $138
滿滿的牛油果醬 混合雞肉絲~
一上碟已聞到香噴噴(`・ω・´)ゞ

而且還有兩球雪糕呢!⸜(*ˊᵕˋ*)⸝‬
✽好味指數:★★★★/5
升級套餐

✎ 升級套餐 +$38
(是日餐湯 + 巴馬火腿沙律 + 飲品)

| 𝘼𝘽𝙊𝙐𝙏 |
WM豬仔骨 配西柚沙律炸薯
心太軟 配朱古力雪糕
升級套餐
2023-06-18 31 浏览
上次同朋友喺啟岸食左間馬拉菜幾好食,所以今次又再返轉頭過去搵吓有咩好食😝見到呢間餐廳望落幾靚,嘢食都幾啱胃口,而且座位都幾寬闊舒服,所以就試下佢。揀左個意大利飯,可加$38 變成set餐,會包左個餐湯,飲品,同埋個沙律或者小食,個人覺得性價好高。另外揀左燒雞嗰個主菜,仲可以另外再加+$25 要份薯條,即時覺得有好多唔同類型嘅嘢食,勁開心。最後加左2份set ,第一個餐揀左巴馬火腿柚子油醋蕃茄仔沙律作前菜,沙律菜新鮮,醬汁都好味開胃。另一個係即炸熱辣辣既吉列炸蠔,入邊仲爆汁嫁,食嘅時候小心熱丫。南瓜餐湯南瓜湯看落好creamy但食落有少少南瓜咬口,食到南瓜本身清甜味。三色芝士醬薯條薯條熱辣辣,上面配有三種芝士,芝士份量都好多,濃味之選。柚子海鹽蜜糖燒雞配墨西哥莎莎薯條(半份)蜜糖燒雞燒至外表金黃,加埋分量十足既伴菜同薯條,賣相十分吸引。肉質食落好嫩好juicy,柚子醬偏甜感,碟邊上配上有味道嘅海鹽。黑松露大啡菇牛肝菌野菌意大利飯意大利飯有好香濃嘅菇菌味,軟硬適中,入邊有啲雜菌,上面配上一隻多汁新鮮嘅大飛啡菇,鍾意食菇嘅大家可試。凍西柚蜂蜜綠茶😊清新之選,唔太甜👍

南瓜餐湯

三色芝士醬薯條
薯條熱辣辣,上面配有三種芝士,芝士份量都好多,濃味之選。

柚子海鹽蜜糖燒雞配墨西哥莎莎薯條(半份)

黑松露大啡菇牛肝菌野菌意大利飯

凍西柚蜂蜜綠茶😊清新之選,唔太甜👍
2023-06-13 25 浏览
是日餐湯(紅湯、菇湯)2湯調味都剛好😋吉列炸蠔2件外脆內軟,非常香口😋🤩吉列墨魚餅2件外脆內好彈牙,完全唔好乾身,炸到剛好👏🏻👍焗芝士三文魚牛油果意大利飯(澳洲三文魚、牛油果)好特別既一道意大利飯,完全唔會覺得好膩,又唔會話過飽,一齊都剛好😋👍WM泰式紅咖哩手撕豬薄餅 (自家製手撕豬肉、鮮菠蘿)聽落好少會喺其他食肆會見到既薄餅口味,食落又真係幾夾d味道,又有少少辣,幾特別既薄餅😋心太軟配朱古力雪糕雖然有些少over cook,但口感又真係唔錯,甜度又剛好,加埋雪糕既配搭,好夾😋👍凍西柚蜂蜜綠茶夏日炎炎,一坐低點番杯冰冰涼涼既西柚蜂蜜綠茶,解喝又潤喉👍👏🏻宇宙洛神非常之fresh既一杯野飲,夏日炎炎,飲佢就啱哂,顏色又靚🤩😍

是日餐湯(紅湯、菇湯)
2湯調味都剛好😋

吉列炸蠔2件
外脆內軟,非常香口😋🤩

吉列墨魚餅2件
外脆內好彈牙,完全唔好乾身,炸到剛好👏🏻👍

焗芝士三文魚牛油果意大利飯(澳洲三文魚、牛油果)

WM泰式紅咖哩手撕豬薄餅 (自家製手撕豬肉、鮮菠蘿)

心太軟配朱古力雪糕

凍西柚蜂蜜綠茶

宇宙洛神
2023-06-10 44 浏览
星期六中午見到餐廳都幾多人,諗住入去試吓,點知菜式份量又少,嘢食又難食。。。。。。另外龍蝦湯嘅味道都非常之怪,飲咗幾啖就飲唔到落去😂 下次都係試吓同一個商場其他舖頭好過太失望了

太失望了