2020-06-23
1957 浏览
海景有情調西餐🌃男友揀法國菜🇫🇷慶祝 🌅睇住日落🌄望住海景二個人叫咗三個主菜,一份小食😆脆皮咸豬手🐷哇,咁大碟嘅,我以為豬手係得德國🇩🇪先興呀,原本法餐都有㗎,好耐無食,終於有機會食到😽好肥美呀皮脆肉敕,但食多幾啖,確實有啲咸,要送啤酒🍻男友叫咗一杯,好match 👍🏼 鵝肝💗小食,好味指數十粒星😋唔油膩,色香味俱全,入口即溶,一件兩個人share,唔夠分喎👉🏼👈🏼又要搶住食添黑毛豬厚切🐷睇個樣普通咗啲咁囉,咁厚身怕會un,但岀乎意外地好食😋呢款係底面都乾身啲嘅黑毛豬,但神奇地可以保持肉汁鮮嫩,外面乾身,切開後咬落依然好滑👏🏼 Pasta : 香草🌿雞肉意粉,呢個都唔錯嘅,不過係幾樣美食對比下呢有啲被比下去,不竟好食嘅意粉🍝有好多選擇總結:享受美食,海景,情調氣氛,waiters 服務態度好親切友善,好細心咁主動提議邊個位係打咭位再幫我哋影合照,好有耐性,同會問下我哋啲食物岩唔岩食
男友揀法國菜🇫🇷慶祝 🌅睇住日落🌄望住海景
二個人叫咗三個主菜,一份小食😆
脆皮咸豬手🐷
黑毛豬厚切🐷