2021-07-21
唔知有冇人同我一樣咁鍾意食西班牙油炸條churros呢?呢間店一開我就已經好想試, 除咗個外觀靚之餘,質素都有保證😋.Cookie monsters $58 🍪 因為個特別嘅藍色我叫咗個曲奇味, 佢哋會慢慢將藍色嘅朱古力醬塗在新鮮炸好既churros上面, churros 熱辣辣,非常香脆唔油膩, 仲有好香嘅玉桂味, 不過朱古力醬就比較死甜,雪糕上邊有朱古力穀物脆脆同幾塊smore 朱古力餅, 雖然都比雪糕浸到淋淋地,個雪糕係牛奶味,質地比較似雪芭,個人就覺得偏甜,不過配埋churros冰火交融,更加好味 🍦.我個人就覺得佢嘅churros 真係做得好出色, 至於雪糕就麻麻地,所以睇返個人喜好,我就prefer淨係嗌churros 都得☺️
Cookie monsters $58 🍪
cookie monster