2021-04-23 94 浏览
聽日又到週末了今晚就同妹妹慢慢嘆番個龍蝦盛宴晚餐👏👏👏超豐富、抵食、美味嘅二人龍蝦套餐🦞$428包含有-龍蝦湯 x 2Creamy又濃郁嘅龍蝦湯,好綿好滑超好飲,入邊仲有啖啖的龍蝦肉😍😍😍-龍蝦紅菜頭沙律紅菜頭新鮮清甜又健康,配上兩大隻清甜嘅龍蝦鉗肉,既新鮮清甜又好味😊😊😊-原隻火焰龍蝦焗pizza夠晒Gimmick嘅火焰龍蝦,龍蝦經過灼燒更加焦香撲鼻,再配上啖啖龍蝦肉嘅嘅芝士pizza,真係超豐盛超好味😋😋😋-龍蝦芝士焗通粉龍蝦&芝士一齊烤焗嘅通粉,真係芝味濃郁,香味十足🥰🥰🥰-甜品(Chocolate Brownie配雲呢拿雪糕🍦)跟餐半價鐵板式嘅焦糖香蕉&香脆蜜糖合桃配Chocolate Brownie原來都可以咁夾咁美味的😊😊😊最後同妹妹每人嗌咗一杯飲品·Chocolate + Ice cream· Strawberry juice + ice cream豐盛嘅晚餐迎接美好的週末😊
聽日又到週末了
今晚就同妹妹慢慢嘆番個龍蝦盛宴晚餐👏👏👏

超豐富、抵食、美味嘅二人龍蝦套餐🦞$428

包含有

-龍蝦湯 x 2

-龍蝦紅菜頭沙律

-原隻火焰龍蝦焗pizza

-龍蝦芝士焗通粉
龍蝦&芝士一齊烤焗嘅通粉,真係芝味濃郁,香味十足🥰🥰🥰

Chocolate Brownie配雲呢拿雪糕

最後同妹妹每人嗌咗一杯飲品
·Chocolate + Ice cream

豐盛嘅晚餐迎接美好的週末😊
2021-04-16
Chocolate Brownie配雲呢拿雪糕
  • 原隻火焰龍蝦焗pizza
2021-04-23 36 浏览
是日晚上同老婆去到有「天橋之城」之稱嘅荃灣食晚飯,喺如心廣場見到The Point個餐牌係主打老婆最愛食嘅龍蝦,二話不說就入去餐廳。由於限聚令關係,餐廳人數始終唔算多,所以唔會坐得好迫,環境方面夠寬敞,令人幾舒服。頭盤有一份龍蝦紅菜頭沙律以及各人一客龍蝦湯,紅菜頭沙律係我第一次試,感覺非常清新而且酸酸甜甜嘅味道帶來醒胃嘅感覺,龍蝦湯味道濃郁而且稀稠度適中。下一道菜係火焰焗釀龍蝦pizza,當中帶有車厘茄吊味,讓整個pizza味道唔會太過單調,而且鹹中帶點酸甜,芝士唔會變得太過滯。3選1 main course選擇咗龍蝦香草risotto,外觀色澤來說非常吸引討好,龍蝦肉嫩多汁,意大利飯汁香濃,整體而言係色香味俱全。如果鍾意食龍蝦的你,不妨試試如心廣場呢間The Point。

早前朋友又和我來這間品嚐抵食高質的龍蝦套餐啦🦞🦞🦞,一個價錢包含咁多食物,套餐內每款菜式都有龍蝦,款款精緻,CP值很高!📍龍蝦套餐🦞($428)✨龍蝦湯兩客🦞相當濃郁細滑,內裏有龍蝦肉,上面放上酥脆吐司和鮮美小龍蝦肉😋🦞👍🏻✨龍蝦紅菜頭沙律🥗🦞超精美擺盆,紅菜頭味道清新,香橙肉酸酸甜甜,少量甘香橙皮絲🍊,開胃😋✨原隻火焰焗釀龍蝦披薩9“🔥🦞🍕火焰很震撼,店員細心等待大家攞好位置打卡後才點火🔥🤩🤩Pizza餡料豐富,有多款海鮮、蘑菇和超多芝士🧀😋👍🏻✨龍蝦芝士焗通粉🦞🧀🧀芝士醬的濃稠程度拿捏得很好👍🏻不會太杰,我也不會太稀,醬汁味超濃,通粉有咬口🤩🧀📍朱古力布朗尼配烤香蕉🍌、合桃、雲呢拿雪糕🍦(+$38)超級喜歡💕,下方的布朗尼熱烘烘,而上方的雲呢拿雪糕冰涼🍦,合桃夠香👍🏻👍🏻

📍龍蝦套餐🦞($428)
✨龍蝦湯兩客🦞

✨龍蝦紅菜頭沙律🥗🦞

✨原隻火焰焗釀龍蝦披薩9“🔥🦞🍕

✨龍蝦芝士焗通粉🦞🧀🧀

📍朱古力布朗尼配烤香蕉🍌、合桃、雲呢拿雪糕🍦(+$38)

2021-04-21 84 浏览
今晚到了如心廣場The Point食晚餐。入到門外先安心出行再等店員安排座位。我們今晚點了個2人餐,有兩客龍蝦湯,龍蝦紅菜頭沙律,原隻火焰焗釀龍蝦披薩,龍蝦香草意大利飯轉原隻龍蝦。龍蝦湯味道都幾好,仲有麵包同龍蝦肉在湯入面。龍蝦紅菜頭沙律原塊紅菜頭,味道又不會苦澀,沙律味道不錯加埋龍蝦肉食更佳。原隻火焰焗釀龍蝦披薩第一次原隻龍蝦組合披薩都幾得意。講講個味道,龍蝦焗得香口連芝士更為尚佳,披薩脆口好味道。火焰燒一燒個披薩更佳香口,不過忘記影下燒緊掛住睇。龍蝦香草意大利飯龍蝦都好好味道,飯幾香口。

龍蝦湯味道都幾好,仲有麵包同龍蝦肉在湯入面。

原隻火焰焗釀龍蝦披薩

龍蝦香草意大利飯龍蝦都好好味道,飯幾香口。

2021-04-20
2021-04-14 49 浏览
Yummy Yummy!呢間餐廳嘅龍蝦套餐非常之抵食,見到餐牌好吸引,便入去試一試。果然係正,一入去見到open kitchen內有個大火爐,係用嚟焗Pizza嘅,咁樣焗出嚟嘅Pizza最正。一去到叫杯生啤嘆吓先。龍蝦套餐非常之豐富,有龍蝦湯、龍蝦沙律、龍蝦pizza、龍蝦意粉,仲有飲品。個龍蝦湯好香濃,雖然唔係好多龍蝦肉,但都好好飲。個龍蝦紅菜頭沙律幾特別,外型美觀吸引。龍蝦Pizza係會噴火嘅,果然夠晒氣氛。芝士焗龍蝦通粉十分美味,芝士香濃,蝦肉彈牙爽口!

個龍蝦紅菜頭沙律幾特別,外型美觀吸引。
龍蝦Pizza係會噴火嘅,果然夠晒氣氛。
芝士焗龍蝦通粉十分美味,芝士香濃,蝦肉彈牙爽口!

2021-03-29
  • 龍蝦湯
  • 龍蝦芝士通粉
  • 火焰龍蝦薄餅
2021-04-10 84 浏览
屋企人推介話荃灣the Point 既意大利餐廳幾好食,就約個老死一齊試 入到店鋪,見度兩個大火爐,好有意大利feel點了二人龍蝦餐$428🦞龍蝦湯: 有香濃龍蝦湯味,湯面放左龍蝦肉同一塊多士,夠滑又creamy, 好飲龍蝦紅菜頭沙律:擺盤好靚而且份量夠大,沙律菜夠新鮮,配上兩大件龍蝦肉,比度驚喜我係紅菜頭,以為會好腥,點知入口相當清甜,呢個超好味道火焰焗龍蝦比薩:賣相好突出,成隻龍蝦係pizza 上面,好靚🥰,而且龍蝦頭裏邊釀咗超多芝士,蝦身夠多肉嫩滑,好味!Pizza 既芝士食入口時仲可以拉度絲! 話明火燄,緊係要加d 霖酒落去先起🔥,店員幫手起火😆朋友對酒精有敏感,要拎起幾塊pizza先起🔥 😆,入口有濃厚酒味配上芝士相當夾龍蝦芝士焗通粉:芝士焗到微焦,有濃郁既芝士及少許龍蝦汁,配上彈牙又大粒既通粉,好惹味😋。套餐可半價叫飲品,叫左杯fruit punch, 好多果肉仲加左$18 order 藍莓芝士蛋糕,唔係好甜幾好食,大舊d 就仲好😋朋友仲叫多款tiramisu 雪糕,底層有咖啡酒及意大利芝士cream, 再加上鬆餅&雲呢拿雪糕,另配上Espresso Shot, 食完呢個甜
入到店鋪,見度兩個大火爐,好有意大利feel

點了二人龍蝦餐$428🦞

!

話明火燄,緊係要加d 霖酒落去先起🔥,店員幫手起火😆

套餐可半價叫飲品,叫左杯fruit punch, 好多果肉

朋友仲叫多款tiramisu 雪糕,底層有咖啡酒及意大利芝士cream, 再加上鬆餅&雲呢拿雪糕,另配上Espresso Shot, 食完呢個甜品,完全大滿足

原來the point 都有好多間分店,會有唔同promotion, 下次試下另一間睇下有無驚喜

呢度傾夜左,仲可以去24小時開既Donki 行街架😎

2021-03-30
2021-04-08 80 浏览
來到如心廣場2期。發現有間the point 之前朋友成日都講龍蝦🦞正。今晚就要試試做緊2人餐都好抵食428 for 2😆😆😆😆先上龍蝦🦞湯。濃濃龍蝦香。好滑上面有類似浮台食物。其實是麵包。上面再加龍蝦肉,但包其實分開上就唔會令到包容易淋,龍蝦肉我都新鮮。湯,嘩不得了。飲到停不了口,好香、好正、好cream.👍🏻龍蝦紅菜頭沙律。好精緻,下面係紅菜頭。好甜,好清新。呢類沙律不加沙律汁都好突出,大大隻龍蝦🦞。配上小小鮮果。很好頭盤原隻火熠pizza 不太大9機左右,淋呢前會加上冧酒,火光出現。很有氣勢。食Pizza都咁出色,冧酒會帶點苦。所以可已通知店員不用落太多。芝士香。餅底薄很趣,加上冧酒味道有更好食最後點了芝士餅做甜品細細件很好味,不錯龍蝦芝士通粉好特別通粉好煙銀,不吃飯都是一種好選擇
做緊2人餐都好抵食428 for 2😆😆😆😆
最後點了芝士餅做甜品細細件很好味,不錯
龍蝦芝士通粉好特別通粉好煙銀,不吃飯都是一種好選擇
2021-04-07 62 浏览
之前食過尖沙咀嗰間 pizza 係脆薄 幾好食,所以同鐘意食pizza 既屋企人去荃灣呢間慶祝生日。叫咗兩個pizza 同其他野兩個Pizza都係淋嘅..好明顯pizza 係焗得唔夠耐好失望...其他食物係ok 既,但放得pizza 隻字係舖頭名希望你地可以控制好 Pizza質素其他食物係唔差嘅,沙律同埋意粉質素都OK。服務都OK嘅,同埋冇乜人唔洗等。可能太少人幫襯,上菜太快,一次過前菜沙律意粉Pizza係差唔多同一時間上檯。食唔切凍晒。希望可以改善下。
之前食過尖沙咀嗰間 pizza 係脆薄 幾好食,
所以同鐘意食pizza 既屋企人去荃灣呢間慶祝生日。
叫咗兩個pizza 同其他野
兩個Pizza都係淋嘅..好明顯pizza 係焗得唔夠耐

好失望...

其他食物係ok 既,
但放得pizza 隻字係舖頭名
希望你地可以控制好 Pizza質素

其他食物係唔差嘅,沙律同埋意粉質素都OK。
服務都OK嘅,同埋冇乜人唔洗等。
希望可以改善下。
2021-04-04 48 浏览
獎勵自己食餐豐富的龍蝦晚餐絕非難事!The point 幫到你!平時大日子都會自己買龍蝦返屋企煮,但係The point有個龍蝦套餐好抵食,四百幾蚊,真係可以平日都食到龍蝦了。二人套餐,有齊餐湯、沙律、兩個主菜、甜品及飲品,認真抵食。每一樣食物,無論賣相及味道也非常滿意,絕不馬虎。先上個龍蝦湯,蝦味濃,正!再來一個龍蝦紅菜頭沙律,個紅菜頭好新鮮,配搭色彩鮮艷的食用花認真吸睛。重頭戲出場——原隻火焰龍蝦焗Pizza ,上菜時侍應會為Pizza點火,真係夠晒gimmick!而且燒過的龍蝦更發出微微的焦香,更加令人垂涎欲滴。龍蝦芝士焗通粉真係好好味,芝士香味濃郁,啖啖龍蝦肉,美味加錢換左一份鐵板甜品,Chocolate brownie配雲呢拿雪糕,旁邊配上香脆蜜糖合桃及焦糖香蕉,估唔到有好夾喎。

二人套餐,有齊餐湯、沙律、兩個主菜、甜品及飲品,認真抵食。

每一樣食物,無論賣相及味道也非常滿意,絕不馬虎。
先上個龍蝦湯,蝦味濃,正!

龍蝦芝士焗通粉真係好好味,芝士香味濃郁,啖啖龍蝦肉,美味
2021-03-27
  • 龍蝦湯
  • 龍蝦芝士通粉
  • 火焰龍蝦薄餅
2021-03-25 53 浏览
朋友約我係荃灣行街食飯,佢訂咗The Point。因為佢做會員,特價套餐都有九折及同時使用100元優惠券,幾抵。餐廳都幾大間,空間感足,我哋坐卡位,好舒服。點咗二人龍蝦餐$ 428,套餐已包括餐湯、沙律、Pizza及主菜。🥣🦞龍蝦湯x2熱辣辣,好creamy,好味。🥗🦞龍蝦紅菜頭沙律擺盤好靚,沙律菜好新鲜,配以龍蝦肉、切得薄薄又爽口既紅菜頭、酸甜既沙律汁,感覺好健康。🍕🦞原隻火焰焗釀龍蝦比薩Pizza做得好出色,9”大嘅香脆薄批,已經切好6份,龍蝦肉、香濃軟滑嘅芝士及車厘茄滿滿鋪喺Pizza上面,好好味😋。🍝🦞主菜我哋加$98轉咗原隻龍蝦意粉龍蝦醬汁香濃惹味,而且好掛汁,配以龍蝦肉,番茄及香草,口感好豐富。叫呢個二人龍蝦餐,飲品半價,我加$24點咗杯Pomegranate with Lemon,紅石榴配以檸檬,味道酸酸甜甜🍹,好開胃。呢個套餐份量足,兩個人差啲食唔晒。附近有Donki,食飽飽後去行街街💃。

🥣🦞龍蝦湯x2
熱辣辣,好creamy,好味。

🥗🦞龍蝦紅菜頭沙律

🍕🦞原隻火焰焗釀龍蝦比薩

🍝🦞主菜我哋加$98轉咗原隻龍蝦意粉

2K
2021-03-24 41 浏览
朋友約我喺荃灣食飯,佢話想食好味嘅西餐又要坐得舒服,咁我提議嚟呢間餐廳食龍蝦餐,朋友舉腳贊成,我哋就嚟咗呢度食晚飯😋叫咗$428嘅 Lobster Set 🦞 For Two, Starter有「龍蝦湯🦞(兩客)」同埋「龍蝦🦞紅菜頭沙律」;仲有一個Pizza,係「原隻火焰焗釀龍蝦🦞比薩」;Main Course 我哋揀咗「原隻龍蝦🦞車厘茄伏特加忌廉汁扁意粉」,要加$98😊-「龍蝦🦞湯」幾creamy幾好飲😆-「龍蝦🦞紅菜頭沙律」有兩件龍蝦肉,配沙律菜簡單好食😋-「焗釀龍蝦🦞比薩」焗得好香口,上枱嘅時候店員哥哥仲加酒點火,燒咗一陣,幾吸睛🤩;龍蝦頭裏邊釀咗芝士同小蝦仁🍤,pizza裏邊亦有啲龍蝦肉🦞同小蝦仁🍤-「原隻龍蝦🦞車厘茄伏特加忌廉汁扁意粉」嘅龍蝦肉已經拆晒落意粉度,幾乎啖啖意粉都有啲龍蝦肉,非常鮮美😋,呢個意粉仲加咗大量蕃茄嚟煮,充滿umami,好好食😋朋友好開心我帶咗佢嚟呢度食,佢食得開心又滿意😋

-「龍蝦🦞湯」幾creamy幾好飲😆
-「龍蝦🦞紅菜頭沙律」有兩件龍蝦肉,配沙律菜簡單好食😋

朋友好開心我帶咗佢嚟呢度食,佢食得開心又滿意😋
🍽 Starter🍽🦞龍蝦湯 兩客好香濃既龍蝦湯😚 上面仲有粒粒龍蝦肉同多士🤩用料十足,好鍾意飲!🦞龍蝦紅菜頭沙律非常健康既紅菜頭,加埋龍蝦肉😋 平時好小食紅菜頭既我都食多幾啖! .♡.🍽 Main🍽🦞原隻火焰🔥焗龍蝦pizza 🍕😆 waiter會係我地面前點火燒一燒隻龍蝦🍕 pizza上有番茄🍅、菇同龍蝦肉,如果可以再多d料,醬多d就好啦🦞龍蝦香草🌿意大利飯 (半隻+$68)依個勁好味🤩risotto有滿滿既番茄🍅味,米既軟硬度煮得岩岩好,加入香草、蔬菜、香菇同肉,酸甜又清爽,口感好豐富💕 再加埋芝士焗龍蝦🦞 好想再食🙈.♡.🍽 Dessert 🍽🍫朱古力布朗尼配烤香蕉🍌、合核、雲尼拿雪糕🍦 +$38🤩brownie用個pan裝住,keep住熱辣辣😝 配合雪糕🍦一凍一熱...太正了!仲有香蕉🍌朱古力醬、合核..!飲品半價☕️ 桃茶😚 expresso ice cube latte都好正.♡..成餐飯好滿足呀🥰🥰😚😚推介指數:4.5/5😚

🍽 Starter🍽
🦞龍蝦湯 兩客

🦞龍蝦紅菜頭沙律

🍽 Main🍽
🦞原隻火焰🔥焗龍蝦pizza 🍕

🦞龍蝦香草🌿意大利飯 (半隻+$68)

🍽 Dessert 🍽
🍫朱古力布朗尼配烤香蕉🍌、合核、雲尼拿雪糕🍦 +$38

成餐飯好滿足呀🥰🥰😚😚
推介指數:4.5/5😚

Happy Friday ,約左朋友邊享受美食邊傾下計,經過如廣場間the point,見門口餐牌有2人龍蝦餐$428,大家都好有興趣試下.......🦞龍蝦湯.龍蝦湯要趁熱飲先飲出鮮味,有龍蝦肉,質感濃稠,入口綿密,味道濃郁鮮甜!..🦞龍蝦紅菜頭沙律.擺盤精美,頂層有大大隻龍蝦鉗肉,夾著鮮甜蝦肉,蔬菜及薯仔粒,配上清甜嘅紅菜頭,色彩艷麗嘅食用花朵,夠曬健康又清新!!..🦞原隻火焰焗釀龍蝦 9"Pizza.上盤夠驚喜,店員會淋上酒再點火,龍蝦頭即時冒出橙紅火焰,陣陣燒焦香氣!Pizza芝士夠濃厚,拉絲效果強,龍蝦內釀了鮮菇,蝦粒和蔬菜粒,味道鮮美。批底厚度適中,The Point 招牌Pizza用上00麵粉發酵,於火山石窯以高溫快速烤焗,餅底軟熟,餅邊脆口,一定要試下~..🦞🍝龍蝦車厘茄伏特加忌廉汁扁意粉.原隻龍蝦上,啖啖肉,份量十足。蕃茄汁夠曬濃厚,配上大量車厘茄,醬汁濃厚,酸酸甜甜,滿滿蕃茄香味,好醒胃。..🍹半價選飲品,我揀左Fruit Punch,朋友揀左Mango Tango。果汁味夠香甜,配合鮮甜嘅龍蝦肉就啱曬 !.
🦞龍蝦湯
🦞龍蝦紅菜頭沙律
🦞原隻火焰焗釀龍蝦 9"Pizza
🦞🍝龍蝦車厘茄伏特加忌廉汁扁意粉

2021-03-03 2366 浏览
今天好友生日,邀請出來午餐慶祝! 她愛吃Pizza,選了在荃灣西如心廣場二期的''The Point pizza +Pasts''希望她會喜歡! 我喜歡這的園林環境,座落很開揚舒服,食物製作又有水準! 點了一份人氣二人龍蝦pizza+意粉套餐 $ 428有餐湯,沙律,意粉和Pizza也可+錢 配 飲品和甜品龍蝦湯~呈橙紅色的,濃稠適中味道濃郁鮮甜!又夠熱!很好!紅菜頭沙律~賣相很有霸氣,頂層整個龍蝦頭,下層有鮮甜蝦肉和兩片顔色鮮艷的紅菜頭爽口中帶清甜,配料中的蔬菜粒很清爽,頂層配上食用花和橙絲點綴,真是一個剛柔並重的沙律!原隻火焰焗釀龍蝦 9"Pizza~職員淋上酒再點火,即時出現一度火焰,很有效果!熱辣辣的Pizza,面層的龍蝦內釀了鮮菇,蝦粒和蔬菜粒味道鮮美,批底香脆芝士和蝦肉都香濃和爽脆!好友也讚好味!龍蝦芝士焗通粉~芝士醬汁填滿了通粉,每口都有醬汁蝦肉的滋味!朱古力布朗尼烤香蕉 $ 38煎Pan熱辣辣的與朱古力布朗尼上雪糕形成冰火交融口感,熱熱的香蕉又香又甜!英式紅茶 $ 14薄荷,桃茶 $ 24桃味香香~很舒服的飲品!與好友都很享受這個下午,美味的午餐舒服的

今天好友生日,邀請出來午餐慶祝!
我喜歡這的園林環境,座落很開揚舒服,食物製作又有水準!
點了一份人氣二人龍蝦pizza+意粉套餐 $ 428
有餐湯,沙律,意粉和Pizza
也可+錢 配 飲品和甜品

龍蝦湯~
呈橙紅色的,濃稠適中味道濃郁鮮甜!又夠熱!很好!

紅菜頭沙律~

原隻火焰焗釀龍蝦 9"Pizza~
職員淋上酒再點火,即時出現一度火焰,很有效果!

批底香脆芝士和蝦肉都香濃和爽脆!
好友也讚好味!

龍蝦芝士焗通粉~
芝士醬汁填滿了通粉,每口都有醬汁蝦肉的滋味!

朱古力布朗尼烤香蕉 $ 38

英式紅茶 $ 14

薄荷,桃茶 $ 24
桃味香香~很舒服的飲品!

與好友都很享受這個下午,美味的午餐舒服的環境,滿意!
2021-02-26
午餐
2021-02-27 69 浏览
與女友 到荃灣西多個商場購物消消費,多家食店都各有風味,論西餐對這家[ The Point ]的印象很不錯! 多次光顧保持水準!今天重臨午餐,點了一個二人龍蝦套餐428元~ 包括沙律,龍蝦湯 x2,9”Pizza×1,釀龍蝦芝士通粉×1,可加38元加配甜品,飲品半價(瓶裝餐酒除外)龍蝦湯很濃郁,鮮味!紅菜頭沙律蔬菜新鮮,清甜,蝦肉爽口味道清新!釀龍蝦Pizza蝦頭釀有鮮菇,小蝦肉,蔬菜粒等。味道調配得宜!真惹味!手工批底香脆鬆軟厚簿適中,拉絲狀芝士熱辣辣,好香口!龍蝦芝士焗通粉芝士醬汁奶味濃濃貝殼粉口感煙韌,好味!英式早餐茶 14元在窗旁卡位下享用了這份豐富又美味的午餐真滿足!
多次光顧保持水準!
今天重臨午餐,點了一個二人龍蝦套餐428元~
飲品半價(瓶裝餐酒除外)

龍蝦湯很濃郁,鮮味!

紅菜頭沙律蔬菜新鮮,清甜,蝦肉爽口味道清新!

釀龍蝦Pizza
蝦頭釀有鮮菇,小蝦肉,蔬菜粒等。味道調配得宜!
真惹味!

手工批底香脆鬆軟厚簿適中,拉絲狀芝士熱辣辣,好香口!

龍蝦芝士焗通粉
芝士醬汁奶味濃濃貝殼粉口感煙韌,好味!

英式早餐茶 14元
在窗旁卡位下享用了這份豐富又美味的午餐真滿足!
2021-02-25
午餐