2022-05-12
早前同朋友去咗觀塘依間餐廳食lunch, 成日係ig 見人推薦,難得路過吾駛等位就入去試吓。環境吾錯嘅,裝修都幾靚,坐得都算舒服。野食方面同朋友2個人叫咗一份Spanish pork belly,一碟海膽鵝肝偏意粉同一件聽聞必試咗濟嘅tiramisu份西班牙豬肉都幾大舊,好淋身,感覺就好似食緊舊高級版嘅燒肉,但當然比平時燒咪嘅燒肉好食啦,好食嘅,但就冇咩驚喜。海膽鵝肝意粉個樣好吸引,整得幾靚👍🏻味道上海膽同意粉中規中矩,但鵝肝好食,煎得好香,有啲驚喜。成碟分開黎講都好食,只系感覺海膽還海膽,鵝肝還鵝肝,意粉還意粉咁~至於傳聞中必試嘅tiramisu:裝飾得幾靚,味都幾好食,咖啡味夠嘅,啲cream都香嘅,依個系真系可以叫黎試下同埋感覺tiramisu 系全個餐廳最抵叫嘅一樣🤣野食系好食嘅但價錢我覺得偏貴,由其全部野食同野飲都系散叫🤪
野食系好食嘅但價錢我覺得偏貴,由其全部野食同野飲都系散叫🤪