2023-09-02
鍾意飲豆乳既我🤍就睇下你到底有幾狂😏店主定期會研發唔同既創新口味🤔💭仲要堅持每日親手製作👩🏻🍳👨🏻🍳(主食 • 野飲 • 小食 • 甜品...都有)又真係幾夠狂喎,𝐋𝐢𝐤𝐞𝐋𝐢𝐤𝐞👍🏻店內粉色系設計,仲加左好多依期既西瓜圖案裝飾🍉~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~• ▪7.6 特濃豆乳 (樽裝)▫️7° 特濃豆乳 • 無糖 ($24)▫️6° 特濃豆乳 • 無糖 ($22)店舖用左日式熟漿技術製作👨🏻🍳豆乳飲落比起出面飲到既豆漿香滑 • 濃郁好多好多🤍絕對唔係加粉整到稠身個種😎依𝟐款無糖更加品嚐到天然豆香味道😚.(樽裝)除左我依兩種無糖豆乳之外,仲有好多口味款式(少甜)可揀🤩紅豆 • 桃膠 • 芋泥 • 仙草 • 黑白芝麻 • 紫米...如果覺得唔夠甜既,店內有提供額外糖漿可以自己加🍬.▪奶蓋西瓜波波豆乳 ($60)夏天🔥必食生果之一西瓜🍉仲有埋煙韌既珍珠🖤豆乳同樣係勁濃郁🤍面頭既奶蓋超𝐒𝐦𝐨𝐨𝐭𝐡超滑,而且唔會過甜🫰🏻另有串西瓜波波🍡.▪狂人粢飯▫️牛油果鰻魚玉子粢飯 ($55)即叫即包!包得好紮實 • 超重手🤲🏻入面配料比起一般上海粢飯豐富,
店主定期會研發唔同既創新口味🤔💭
又真係幾夠狂喎,𝐋𝐢𝐤𝐞𝐋𝐢𝐤𝐞👍🏻
店內粉色系設計,仲加左好多依期既西瓜圖案裝飾🍉
▪7.6 特濃豆乳 (樽裝)
▫️7° 特濃豆乳 • 無糖 ($24)
▫️6° 特濃豆乳 • 無糖 ($22)
店舖用左日式熟漿技術製作👨🏻🍳
豆乳飲落比起出面飲到既豆漿香滑 • 濃郁好多好多🤍
絕對唔係加粉整到稠身個種😎
依𝟐款無糖更加品嚐到天然豆香味道😚
(樽裝)除左我依兩種無糖豆乳之外,
仲有好多口味款式(少甜)可揀🤩
如果覺得唔夠甜既,店內有提供額外糖漿可以自己加🍬
▪奶蓋西瓜波波豆乳 ($60)
夏天🔥必食生果之一西瓜🍉
仲有埋煙韌既珍珠🖤豆乳同樣係勁濃郁🤍
▪狂人粢飯
▫️牛油果鰻魚玉子粢飯 ($55)
即叫即包!包得好紮實 • 超重手🤲🏻
入面配料比起一般上海粢飯豐富,肉鬆好足🐖
糯米黏黏,軟硬適中唔會過淋🍚
細食既朋友仔真係食半個都夠飽🤰🏻
▫️拉絲炸蛋粢飯 ($38)
攞埋位既時候已經嗅到超香呀!
面頭加左調味粉🧂外層炸到脆卜卜💥
唔係芝士拉絲,係豬肉鬆肉絲既質感🐷
🔺店舖產品都冇落防腐劑,所以一定要冷凍保存❄️ • 盡快食用🙇🏻♀️
🔺提供堂食🍴 • 外賣自取🥡 • 𝐃𝐞𝐥𝐢𝐯𝐞𝐫𝐨𝐨 / 𝐅𝐨𝐨𝐝𝐩𝐚𝐧𝐝𝐚🛵