2022-05-14
到咗週末梗係要同屋企人食餐好 估唔到喺旺角鬧市入邊都可以搵到一個值得望靚景 🌁影靚相📸 食好嘢🥂嘅地方啦嘢食方面首先我哋揀咗 1. 香煎是日魚柳 ($178)首先個魚柳嘅外皮煎得好香脆 😎食落個魚柳都好厚身 😘非常之新鮮 而且兩塊魚柳下面仲有啲藜麥喺度 非常健康又好味😋 👍配料方面仲有啲青瓜🥒同埋蕃茄仔 🍅都幾豐富㗎2. 手打和牛漢堡 ($168)🍔我幾鍾意呢個漢堡 首先個包係非常之脆口嘅 😛廚師用咗牛油塗咗個包之後再攞去焗 所以非常之鬆化 而且個手打和牛好Juicy 好鬆軟 仲要勁厚肉 簡直水準高味道好🥰3. 燒雞胸肉羅勒醬意大利粉 ($178)呢個意大利粉簡直係健康人士首選 且味道唔錯 首先啲雞胸肉都幾入味 易入口 而且仲有好多嘅青瓜條加埋意粉一齊食 令整體口感非常豐富 味道都幾清新唔會好寡 ! 食完都覺得自己健康咗啊🤣😙4. 是日甜品 (+$30)🍫今日嘅甜品係朱古力蛋糕🎂 多層嘅黑朱古力再加埋多層brownie 蛋糕 仲有啲朱古力脆脆喺蛋糕上面 是朱古力愛好者既天堂 加埋啲士多啤梨🍓同埋藍莓🫐 令我哋食到樂而忘返重點仲要推介呢一度嘅環境 坐近窗邊仲可以由高處望到旺角一帶嘅風景
1. 香煎是日魚柳 ($178)
2. 手打和牛漢堡 ($168)🍔
3. 燒雞胸肉羅勒醬意大利粉 ($178)
呢個意大利粉簡直係健康人士首選 且味道唔錯
4. 是日甜品 (+$30)🍫
重點仲要推介呢一度嘅環境 坐近窗邊仲可以由高處望到旺角一帶嘅風景 我覺得以呢個嘅價錢又可以睇住風景咁樣去食嘢 真係好chill ar !🥳