2019-06-15 320 浏览
難得放假 竟然比我搵間地點方便環境舒適 服務仲要係周到嘅餐廳呀!👏🏻搞到我呢個平時唔會打食評嘅人都要做啲嘢行行下銅鑼灣 見到一個好神秘嘅餐廳入口上餐廳條樓梯仲有好靚既spot light未入餐廳已經有遠離塵囂既感覺朋友影左好耐港女相先肯離開條樓梯😅企響帶位枱既幾位女同事笑容可掬帶我地入左餐廳坐低 隨即就有餐廳同事介紹menu同drink我地叫左個2個snack combo 我唔響到逐一介紹每道菜 我唔係專業嘅但其中一個Wagyu mini burger 除左讚 都係讚佢地用日本和牛 牛味濃郁跟set個兩杯嘢飲絕對唔係偷懶Tropical - Mango juice & Pineapple juice soda👍🏻👍🏻真心消除左工作疲勞 真正嘅放假呀!
難得放假 竟然比我搵間地點方便

我地叫左個2個snack combo
我唔響到逐一介紹每道菜 我唔係專業嘅
佢地用日本和牛 牛味濃郁
跟set個兩杯嘢飲絕對唔係偷懶

真心消除左工作疲勞 真正嘅放假呀!
用餐优惠
試食活動
2019-06-15 213 浏览
係6月7號係我既大日子,因為等左咁耐鍾於都見到潘裕民啦當我知道呢件咁開心既 事梗要同朋友仔分享啦,而地址就係謝菲道535號1/F 既Sensu ,呢道環境超好,尚算開揚,我都叫成日會Cwb 行下嫁啦,都唔太知道有呢個地方 我好早就到左show係9點開始 ,早左收工7點鍾我就坐定定係度飲住野等埋朋友仔,因為太早所以冇咩人侍應見我悶仲主動過黎同我傾下計,拎住個tab介紹飲品同野食我最後睇中左一個靚靚Mocktails ,因為我係唔飲酒嫁 ,佢一上枱果然冇違反商品說明條例同張相一模一樣嫁,其實自己好小出去飲野,不過真係睇得出超用心。食品選擇就少得可憐得一個snack combos, 不過好彩可以逐樣散叫,因為仲定緊人所以自己叫左個櫻花蝦餅去充飢,都叫左ok 啦$48 都叫抵食.朋友仔大約8點半到左佢叫左個snack combos 價錢唔係好記得啦Around $180左右包多一杯飲品,有9樣小食,我最鍾意既係秋葵沙律,朋友就話個mini 和牛漢堡最正,可能我小食肉沙律會吸引我多啲.最後開show la 今晚真係超開心潘裕民竟然坐係我旁邊唱歌今晚真係訓唔著.

係6月7號係我既大日子,
因為等左咁耐鍾於都見到潘裕民啦

,佢一上枱果然冇違反商品說明條例同張相一模一樣嫁
,其實自己好小出去飲野,不過真係睇得出超用心。

沙律會吸引我多啲.

今晚真係訓唔著.

snake combos , season
Season
2019-06-07
$120 (其他)
庆祝纪念
生日