2021-02-14 166 浏览
今日突然好想食燒肉 就去左Running燒道食😜小食🍠有蘑菇 菜 南瓜片 番薯片仲有煮熟左嘅五花肉個等等...選擇好多 最推介冷麵 同燒肉一齊食 絕配!烤肉🍗個人比較推介豬頸肉同其他牛肉😋飲品🍹有汽水 果汁個d揀甜品🍧有芒果布丁 木糠布甸 oreo杯 吉士泡芙 荔枝茉莉花茶杯 水果撻 我覺得較為好食嘅係木糠布甸 其他就唔太特別 甚至有d唔太好食😥醬料🍴有六個選擇 韓式辣醬幾好 但係個燒肉醬個人覺得唔太好食 其他就正正常常環境👌幾大唔會好逼 服務唔錯 有問題問職員都有耐心咁答 總體來講都幾唔錯😝但唔會話特別推介 因為個人覺得呢間店除左選擇好多 無其他特別或者過人之處😌
今日突然好想食燒肉 就去左Running燒道食😜

小食🍠
有蘑菇 菜 南瓜片 番薯片仲有煮熟左嘅五花肉個
等等...選擇好多 最推介冷麵 同燒肉一齊食 絕配!

烤肉🍗

醬料🍴

環境👌
幾大唔會好逼 服務唔錯 有問題問職員都有耐心咁答

2021-02-02 205 浏览
📍running 燒📍...成日都覺得同朋友去一齊去滾滾下或者燒野食好開心😃好彩好玩過煮到埋黎就食 @@ 對韓式燒烤真係有小小情意結, 因為太中意食泡菜同佢既荳芽@@ 今日黎到將軍澳食一間牛羊雞豬海鮮都有既燒燒 :D佢有分自助台 @@ 出面有泡菜, 芽菜, 好甜品, 雪條雪糕, 佢雪條係低卡路里一條唔過100, 岩哂驚肥既你😊 佢係一個價錢任食😀.. . 📍海鮮類📌 7 / 10分有蒜蓉芝士生蠔, 原隻生蠔, 大蝦, 魷魚圈, 帶子, 扇貝, 龍利魚片, 大蝦大隻, 帶子扇貝size 正常, 特別中意龍利柳片, 因為呢種肉既質地好滑, 同你食酸菜魚係一樣texture 😊另外芝士蠔又係must order, 你留意下, 佢既芝士碎係好多😊😊蠔既size正常大細:D...📍 牛羊類📌 7/10 分基本上以前既我真係好牛魔王, 不論食burger, 米粉, 燒烤, 打邊爐, 牛真係真唔甩🥺🥺😹😹 牛既香味真係令人好滿足, 不過人大左的確食少左好多, 佢選擇算多, 有熱門既牛柳粒牛柳片😊 肥瘦均衡 ! 佢牛柳片甜甜地, 「業」過黎?😃佢唔多肥膏, 正😊😊😊基本上每款牛我都有叫, 另外牛舌都係
📍running 燒📍
📍海鮮類
📌 7 / 10分
📍 牛羊類
📌 7/10 分
基本上以前既我真係好牛魔王, 不論食burger, 米粉, 燒烤, 打邊爐, 牛真係真唔甩🥺🥺😹😹 牛既香味真係令人好滿足, 不過人大左的確食少左好多, 佢選擇算多, 有熱門既牛柳粒牛柳片😊 肥瘦均衡 ! 佢牛柳片甜甜地, 「業」過黎?😃佢唔多肥膏, 正😊😊😊基本上每款牛我都有叫, 另外牛舌都係must order. 基本上 你如果係牛魔王, 呢到會好滿足到你既味蕾😃羊既質素正常, 值得試😃
幾推薦佢地既吉士泡芙, 加啖黑啡, a new day has come 🙇🏻‍♀️🙇🏻‍♀️🙇🏻‍♀️👼🏻
———————————————————————
📌環境:7 / 10分 ( 哥哥姐姐friendly )
📌Outdoor area ❌
📌不可帶寵物黎餐廳🐶
📌不用加1🐟
———————————————————————
- 高水平
- 中上水平
- 正常和中上水平之間✔️
- 正常水平, 路過可試
- 我好爭扎 ><“
- 唔使試
———————————————————————-
📍Belle’s approval ✔️
———————————————————————-
2021-01-27 170 浏览
今日係我嘅生日,女朋友知道我鍾意食韓燒,所以一早就卜左於將軍澳Popcorn商場嘅Running燒餐廳同我慶祝生日😍😍😍我哋今次揀咗燒肉放題午市套餐$392/2個人,呢個套餐好抵食!肉類方面有牛🐂、豬🐖、雞🐔、羊🐏肉🥩我哋今次主要都係燒牛肉,因為我真係太鍾意食牛啦🥰而我最推介嘅係西施牛肉片、牛五花肉、烤肥牛,呢3款肉真係好好食,油脂分布平均,牛味濃郁,記得一定要配埋佢嘅燒肉汁,加埋一齊食係極度完美🥰🥰仲有海鮮,海鮮嘅種類都唔少:有生蠔、帶子、蝦、魷魚等等🦑完全冇諗過咁多種類啊🤣🤣而且仲有好多熟食可以叫,面類:冷麵、烏冬、辛辣麵、紫菜飯等🍚炸物都有好多選擇㗎,例如炸雞、炸魷魚鬚、炸薯角等等,真係極度豐富🤤🤤自助區都好多嘢攞㗎,各式各樣嘅甜品🍮例如:雪糕、雪條、豆腐花、芒果布甸等等,對於鍾意食甜品嘅人黎講一定覺得好幸福😝😝

肉類方面有牛🐂、豬🐖、雞🐔、羊🐏肉🥩

自助區都好多嘢攞㗎,各式各樣嘅甜品🍮

2021-01-26
<<將軍澳 - 抵食韓燒之選🔥>>餐廳:Running 燒🍢(將軍澳) 呢間餐廳位於將軍澳Popcorn商場,餐廳位置唔太明顯,要喺商場入面跟住啲指示牌搵PopFood上2/F,一出𨋢直行就見到。餐廳環境寬敞,坐得好舒服!🙂裝修都幾靚架😍仲有個超多選擇嘅自助區👇🏻1.熟食區辣抄年糕😍😍😍呢個真係好好食,香辣味十足,平時食開個啲韓國餐廳一碟得勁小魚糕同年糕,依家鍾意食幾多可以隨便夾,好開心呀☺️☺️2.甜品區雪糕、雪條、豆腐花、芒果布甸、忌廉撻等等,最估唔到係有軟糖😃😃3.飲品區飲品種類都好多🍹4.蔬菜區5.醬料區韓燒點少得燒肉汁😬😬😬另外韓燒部份都好多選擇㗎!除左豬牛雞羊,仲有好多海鮮,同炸物🍤牛方面真係一定要推介牛五花肉同烤肥牛,牛味勁濃,油脂分布平均😘真係好彩係任食先滿足到我呢個大胃王炸😂😂總括黎講$196/1個(午市放題)價錢方面當尚算合理,重點種類多,食物高質,真係唔錯架!😃📝總結(5分滿分)環境: 4/5味道: 4.5/5性價比: 4/5推薦度: 4/5
<<將軍澳 - 抵食韓燒之選🔥>>

餐廳:Running 燒🍢(將軍澳)

餐廳環境寬敞,坐得好舒服!🙂

裝修都幾靚架😍

飲品種類都好多🍹
4.蔬菜區

5.醬料區

韓燒點少得燒肉汁😬😬😬

📝總結(5分滿分)
環境: 4/5
味道: 4.5/5
性價比: 4/5
推薦度: 4/5
2021-01-26
2021-01-26 111 浏览
任食放題系列🤩其他放題甜品類通常係啲cheap野🤦🏻‍♀️哇🤩呢間竟然有dreyers乳酪雪條,分別有藍莓🫐和士多啤梨🍓味,岀面差唔多$19一條,可以食多幾條回本💪🏻❤️個人超鍾意佢個老火湯❤️材料火候十足,當日有蓮藕螺肉湯和胡椒雞湯,相當好飲冇味精味🤤可以自己岀去盛超抵食生蠔🦪有芝士味和普通系列,要自己燒,燒完的蠔超鮮甜😍芝士味更邪惡,唔想食到海水鮮味可以選擇芝士海鮮類選擇多, 十分容易回本扇貝類中size,不過燒完會縮水帶子類細size😂不過任叫冇問題啦海蝦類😋燒完有d焦香更惹味😚燒牛類🐮可以選擇的部位幾多元化,肉色澤都幾靚🙈岀面都有現成熟食,係等緊燒物同時,可把握時間出去食飽🤤
任食放題系列🤩

其他放題甜品類通常係啲cheap野🤦🏻‍♀️

海鮮類選擇多, 十分容易回本
扇貝類中size,不過燒完會縮水
帶子類細size😂不過任叫冇問題啦
海蝦類😋燒完有d焦香更惹味😚

燒牛類🐮可以選擇的部位幾多元化,肉色澤都幾靚🙈

岀面都有現成熟食,係等緊燒物同時,可把握時間出去食飽🤤
今日lunch就諗住同朋友食燒肉,點知係一個失望嘅經歷。。食物差:我地叫做2個set lunch,一個豬肉同一個牛肉嘅燒肉套餐。首先基本上係食唔到d咩肉味,肉嘅質量相當差,淨係會有醃料嘅味道,而且d豬肉好大陣怪怪嘅酥味,而且仲要韌到不得了,所以都無點食過兩份肉。。服務態度差:唔知係唔係因為樓面侍應人手唔夠,好似全間餐廳淨係得2-3個樓面,所以搞到佢地都幾暴躁,講野嘅態度都係呼呼喝喝,講野都幾寸,執野係好嘈,十分影響餐廳氣氛同食客心情。。環境衛生麻麻地:出面自助區嘅衛生麻麻地,攞醬料嘅時候一攞起枝匙羹係成好油,即刻要洗手,而且野食亦都搞到個檯面周圍都係而無人清理,衛生環境欠佳。
今日lunch就諗住同朋友食燒肉,點知係一個失望嘅經歷。

2021-01-23
陰天了一個星期,開始想念燒肉的在烤架上滋滋的聲音,於是決定午餐要去吃燒肉!(事因有個住將軍澳的朋友說這間性價比不錯,於是我們就來到了Running燒)我們大概一點到餐廳,餐廳閑日的午市時段沒有滿座,但仍有不少食客,差不多兩點的時間便幾乎滿坐了,學生和一家大小都有!餐廳以電話掃描qr code的方式點食物,食物種類豐富,豬牛雞都有不同的部位可供選擇,特別推薦牛利和牛五花肉!牛利有咬口且牛味重,燒到微微脆即可減少油膩感,很好吃😋牛五花肉的牛脂分布不錯,沒有太瘦也沒有太肥!燒香後夾泡菜吃很有韓國風味!(餐廳有提供泡菜!)豬肉方面推薦辣味五花肉,豬肉很嫩,油脂豐富,雖然是辣味但不太辣,沒有冷藏味,頗新鮮!除豬牛雞外,餐廳亦有不少海鮮可選,包括大蝦、帶子、扇貝、青口、生蠔等等!(咁嘅價錢($178一位)有海鮮放題簡直低到爆!)大蝦中等Size,很爽和厚肉,帶子和扇貝都很大隻!生蠔挺新鮮!(但我們都有燒來吃😂😂)熟食方面我們點了炸魷魚圈來試試,炸很挺酥脆。自助吧方面有不少蔬菜、飲品(蜂蜜雪梨很適合吃燒肉時喝)和雪糕雪條(有雀巢和Dreyer's)可以自己夾。餐廳亦有提供迷你錫紙盤比食客,我們就燒了

熟食方面我們點了炸魷魚圈來試試,炸很挺酥脆。

自助吧方面有不少蔬菜、飲品(蜂蜜雪梨很適合吃燒肉時喝)和雪糕雪條(有雀巢和Dreyer's)可以自己夾。餐廳亦有提供迷你錫紙盤比食客,我們就燒了牛油栗玉和牛油茄子來中和吃了太多肉的油膩感!

雖然說是限時110分鐘,但過了110分鐘餐廳也沒有趕客走!這頓午餐吃得很飽,人均不用$200,但吃到了很弓多種類的食物(重點是任吃!)性價比十分高!值得一試!
2021-01-13
2021-01-13 113 浏览
晏晝十二點, 我同朋友去咗將軍澳嘅running燒食韓燒, 嗰度嘅餐廳都幾乾淨同埋幾闊落, 嗰陣時餐廳都唔係好多人, 餐廳經理同我哋推介, 原來宜家星期一至五行日過嚟食嘅話係冇限時, 想坐幾耐都得, 啱曬同朋友仔出嚟hea下吹下水。除了海鮮和肉類之外, 所有的食物都可以在外面親自取用, 外邊有好多唔同種類嘅蔬果可以選擇,仲有冬菇,牛油,金菇,仲有好多唔同嘅紙包飲品。 我好鍾意飲維他紙包茶類嘅系列, 佢有香片,鐵觀音 ,伯爵茶 , 同埋烏龍可以選擇。 健康之餘又下火,生津解渴。食物方面最好食係嗰個燒腩肉, 薄切牛脷都幾好食, 佢哋嘅油脂燒香咗之後分佈響啲肉上面都幾香口。 響出面嘅櫃檯可以自選醬汁, 我會建議大家可以一度燒一到自己搽少少醬汁幫佢自行自製化調味, 個味道會更加出色。 當你夾起咗塊肉可以攞出面嘅生菜包起佢,同埋夾少少泡菜一齊放入口。 如果個鐵板燶咗, 店員都會好細心咁幫你即刻換過塊新嘅。如果大家都想試下啲比較實惠但係又唔錯嘅韓燒, 不妨過嚟試一試。

2021-01-12 109 浏览
自從晚市不設堂食後,就更加珍惜每餐午飯。每次外出午飯都精挑細選。今次我放棄一直幫襯開嘅韓店,老遠跑入嚟食呢間韓燒,幸好已在網上預訂,以為疫情冇人,誰知道差唔多滿座。想試此店目的係因為呢度有幾多海鮮選擇,蠔,帶子,貝殼類有好多,加上甜品都幾吸引,所以一試。無錯,海鮮確係滿足了我食海鮮的要求,但其他就唔太突出,特別係韓式熟食未有石鍋飯,煎餅等選擇,至於甜品就係糖,西式甜點,紅豆沙,及雪糕,亦末見有韓式甜品,食過飯後,未有食韓餐感覺!
2021-01-10
用餐优惠
優惠券
2021-01-11 77 浏览
同朋友去將軍澳行街,晏晝嗰餐特登唔食, 為嘅就係食夜晚呢餐燒烤放題, 放題最鍾意就係食到飽, 捧住個肚走, 好滿足☺️餐廳除咗用app落單之外, 亦設立一個自助區比食客出去攞食物, 沙律, 冷熱盤, 醬汁, 飲品, 雪條雪糕等都有得攞飲品除咗可以係呢兩個櫃道選擇之外, 自助區亦設有咖啡機, 橙汁, 剩係飲品都有咁多選擇醬汁有好多選擇, 有足足六款咁多, 你想點溝都得🤣肉嘅種類有好多, 牛, 豬, 雞, 羊應有盡有, 蔬菜, 海鮮, 包括帶子, 扇貝, 生蠔, 亦任君選擇我同朋友叫咗一碗水冷麵share嚟食, 食每款肉之間可以清清喉嚨, 亦一解熱氣🤣另外, 圖左嘅牛油粟米係我哋自製🤣 係自助區攞咗舊牛油, 再order一份粟米, 搖身一變成為牛油粟米, yummy😋, 不妨試吓!

醬汁有好多選擇, 有足足六款咁多, 你想點溝都得🤣

2020-11-24
2021-01-06 123 浏览
今日一起身就去左將軍澳試呢間韓燒放題,初時以為車泊喺popcorn車場便可free park,但原來呢間鋪頭唔屬於popcorn車場,故揸車去要留意,110分鐘任飲任食~我記得呢間鋪頭前身都係做韓燒,但唔好味~而家改左running燒,入座後落單係手機掃描QR code落單,還有自助區提供比客人,分別有蔬菜,湯,小食,甜品,飲品,飯,特別啲有部扭糖機飲品款式唔算多,但價錢同食物質數非常合理~門口已顯示各時段價錢~入座後,用手機掃描QR code就可以開始落單~呢個扭糖機都幾特別,食韓燒放題較少提供~飲唔款式選擇唔算多~蝦好新鮮,龍利柳都好滑,蠔反而唔新鮮,有少少腥臭味~粟米亦一般有即炸雞,韭菜餃同魷魚鬚,食時重係暖~牛肉類別唔錯,以$178價錢算交代到~湯佢寫係雞湯,但我飲落似胡椒豬肚湯不過又幾好飲,我飲左一大碗~水冷麵就好一般~甜品我攞左呢支鷹嘜奶條來試,幾好味,好重煉奶味,識野識入呢隻貨,食噤多次放題我第一次見埋單$392,每人$200都唔使~呢個價錢食到呢個質素嘅食物,真的不錯👍🏻
飲品款式唔算多,但價錢同食物質數非常合理~
門口已顯示各時段價錢~
入座後,用手機掃描QR code就可以開始落單~
呢個扭糖機都幾特別,食韓燒放題較少提供~
飲唔款式選擇唔算多~
湯佢寫係雞湯,但我飲落似胡椒豬肚湯
不過又幾好飲,我飲左一大碗~
水冷麵就好一般~

2021-01-06
2021-01-05 79 浏览
差唔多成年冇食過韓燒,之前聽過話哩間幾好,所以特登嚟到Popcorn呢度搵到呢間試吓🥰🥰原來呢度都係用QR code點野食,真係又方便又環保呀!🥩肉類種類多呢度有牛丶豬丶雞丶羊同海鮮,應有盡有!我就試左雪花牛仔肉丶牛五花肉丶西施牛肉片丶牛柳粒之類。牛五花肉有成塊碟咁大,而且油脂分布均勻,都幾好味😋!牛仔骨同牛柳粒較其他肉類厚,會有啲難熟,不過其實咬落去都幾軟架。另外牛肉片大約兩隻手指咁大而且較薄,燒完之後啱啱可以一啖食晒!🤟🏻👍多種熟食選擇如果覺得燒燒下覺得厭,咁呢度就啱晒你啦,因為呢度有好多唔同種類嘅食物,例如冷面丶烏冬湯麵丶辛辣麵丶溫泉蛋紫菜飯之類,炸物有炸雞同埋炸魷魚,仲有各種泡菜同芽菜,雞翼薯皇之類,最後梗係唔少得甜品啦,呢度仲有Dreyer”s 雪條丶木糠布甸丶泡芙等等!我自己嘅覺得呢度嘅冷麵麵條煙韌,味道酸酸地,份量又啱啱好幾啖食晒,可以留返個胃食其他嘢!🤟🏻而烏冬同紫菜飯份量較多,味道正正常常,如果除咗肉類想食其他嘢都可以嗌吓㗎!

🥩肉類種類多

👍多種熟食選擇

2021-01-04 81 浏览
好耐冇食過韓燒,所以打算搵一間好食嘅韓燒店,聽講依家唔錯,就去左依間試下。佢係110分鐘任飲任食($178),店員話平日仲可以12點燒到3點, 非常抵。店舖都幾闊落, 坐得舒服。佢有幾個自助區,可以自己攞醬料、熟食、蔬菜、甜品同飲品,非常方便。前菜佢有泡菜、芽菜同鹹酸菜可以自己攞,泡菜整得幾好,酸辣度適中。芽菜都唔錯,有辣味,唔會太鹹。肉 / 海鮮佢有牛、雞、豬同羊肉可以燒,今次主要都係燒牛,因為牛肉太好味,而佢嘅牛肉款式都好多,而西施牛肉片、牛五花肉同雪花牛仔肉係非常推介,西施牛肉片肥瘦啱啱好,,油脂分布均勻,食落唔會太肥;牛五花肉含有比較多油花,有好濃嘅香氣;雪花牛仔肉係細細粒,一啖就食到,牛肉味都好濃。熟食佢出面有薯角、鳳爪同雞翼自己攞,薯角炸得幾香脆,雞翼有少少酒味,食落幾好味。係menu都有好多可以揀,有炸雞、炸魷魚鬚同炸餃子,三樣都整得幾好食,都encore左好多次。麵湯佢有唔同嘅麵類可以揀,而佢嘅年糕湯整得唔錯,年糕煮得幾淋,湯都幾甜,值得一試。甜品佢有好多甜品,包括泡芙、什果撻、桂花糕同雪糕,比較鍾意桂花糕,佢嘅桂花味好濃,食落仲甜甜地。今次都食左椰汁紫米露,佢整得都唔

前菜

肉 / 海鮮

熟食

麵湯

甜品
佢有好多甜品,包括泡芙、什果撻、桂花糕同雪糕,比較鍾意桂花糕,佢嘅桂花味好濃,食落仲甜甜地。今次都食左椰汁紫米露,佢整得都唔會太甜。雪糕嘅種類都幾多,有好鍾意嘅藍莓嘅雪條,藍莓味好濃。

飲品
佢有好多種飲品,好多都係出名嘅韓國飲品,佢仲有橙汁、蘋果汁同咖啡奶茶同自己斟。
2021-01-03 12 浏览
running燒嘅海鮮幾正,燒大蝦,魷魚圈,扇貝因為海鮮嘅卡路里唔高,所以就算食得多啲都唔怕肥原汁原味嘅燒烤,加上自己調配嘅醬汁食貝類肉質彈牙甜美,燒到水分乾透,有炭燒味,不禁令人想起係北海道魚市場即開即燒嘅鮮味蝦嘅size好大隻,2隻2隻咁叫,計返都覺得好抵我同樣會將蝦殼燒到好乾身,蝦肉嘅香味出哂嚟芝士蒜蓉燒蠔好足料,連殼燒十分有風味調味雞腎好惹味,仲有青陽辣椒,食落韓味濃牛油粟米因為冇提供錫紙兜,所以我直接用咗扇貝殼嚟煮啲油煮到滾,啲粟米粒彈彈跳跳好得意熟食方面有炸雞,炸餃子,炸魷魚鬚
running燒嘅海鮮幾正,燒大蝦,魷魚圈,扇貝
因為海鮮嘅卡路里唔高,所以就算食得多啲都唔怕肥

原汁原味嘅燒烤,加上自己調配嘅醬汁食

蝦嘅size好大隻,2隻2隻咁叫,計返都覺得好抵
我同樣會將蝦殼燒到好乾身,蝦肉嘅香味出哂嚟

芝士蒜蓉燒蠔好足料,連殼燒十分有風味
調味雞腎好惹味,仲有青陽辣椒,食落韓味濃

牛油粟米因為冇提供錫紙兜,所以我直接用咗扇貝殼嚟煮
啲油煮到滾,啲粟米粒彈彈跳跳好得意

熟食方面有炸雞,炸餃子,炸魷魚鬚

2021-01-02 84 浏览
地鐵上蓋商場,午市韓燒好多人食12:30左右上到嚟,望落已經8成滿座電子落單,一入座就已經可以開爐叫嘢食第一盤嘅「肉盤」好豐富,有開邊雞翼,豬頸肉,豬腩肉,咖哩魷魚,調味雞髀肉等等雞翼燒得香脆,調味適中,咖喱魷魚好香豬頸肉燒到有濃邊,啲油脂逼哂出嚟,爽口彈牙 另外一盤畀食肉獸清咗一半先記得影有牛五花,牛柳粒,全部都好靚,質素唔錯 主食方面,有我最鍾意食嘅韓式水冷麵超多碎冰,包住彈牙嘅蕎麥麵,仲有一堆醃製過嘅泡菜:車厘茄,蘿蔔,青瓜等酸酸甜甜好開胃又解膩 沙律吧有:菠蘿,水蜜桃等水果甜品方面則有:泡芙,奶凍等等加上甜品一齊食簡直係配搭得好好 水果撻不過不失,如果refill嘅速度快啲就更加好,因為食落撻皮已經淋咗 雪條嘅選擇都唔錯嘅,士多啤梨乳酪雪條好好食 棉花糖同軟糖都係任拎唔嬲 蔬菜吧有好多新鮮嘅生菜,方便我哋包住啲肉嚟食,韓式生菜包烤肉get!
地鐵上蓋商場,午市韓燒好多人食
12:30左右上到嚟,望落已經8成滿座
電子落單,一入座就已經可以開爐叫嘢食

雞翼燒得香脆,調味適中,咖喱魷魚好香
豬頸肉燒到有濃邊,啲油脂逼哂出嚟,爽口彈牙

另外一盤畀食肉獸清咗一半先記得影
有牛五花,牛柳粒,全部都好靚,質素唔錯

主食方面,有我最鍾意食嘅韓式水冷麵
酸酸甜甜好開胃又解膩

沙律吧有:菠蘿,水蜜桃等水果
甜品方面則有:泡芙,奶凍等等
加上甜品一齊食簡直係配搭得好好

雪條嘅選擇都唔錯嘅,士多啤梨乳酪雪條好好食

棉花糖同軟糖都係任拎唔嬲