2017-02-28
😛今日係Tuesday就講下Ruby Tuesday啦🤣🤣識食一定係申請會員咁先有半價優惠🤗好耐之前食過一次🤔今次同班朋友仔食好滿足😋😋------------------------------Half-rack of fork-tender ribs ($268)簡左honey barbecue sauce🍯honey味唔算出,但個醬汁本身都已經係好惹味😋ribs好淋,係呢到必食既!------------------------------Build your own fajita combo ($288)鐵板上的牛😎😎雖然肉質唔算好淋,但牛味好重👍🏻最中意有埋啲類似墨西哥薄餅,比你夾住啲肉同蕃茄🍅同其他配料一齊食🌮都幾得意既😃------------------------------Onion rings ($78)👅超中意食onion rings又點會唔嗌下呢😎呢到既onion rings幾粗身😙而且好爽甜,外皮又炸到好香脆但唔會好油👍🏻👍🏻最like個醬汁類似honey mustard 咁好開胃😋😋不過我都係中意食outback啲onion rings多啲!整到盤花咁😆😆
Onion rings ($78)
New Orleans seafood ($278)
👅純粹為了個pat仔蘑菇risotto而嗌🙈🙈其他料無咩特別😝但個risotto真心唔錯!啲菇好香濃好足料👍🏻👍🏻
Chocolate tallcake ($158)
👅呢個甜品不得了😂😂我地4個女仔share食都食唔哂就知幾巨型😳😳😳最邪惡既東西都集於個個大碗到🙈🙈兩球vanilla雪糕🍨,望落同味道似brownie但質感似莎利蛋糕既朱古力蛋糕🍫同個大大大大pat既cream😈😈😈好彩又無想像中咁膩🤗不過唔係好事😂唔膩既話會唔小心食多左嫁🙈🙈
好滿足☺️☺️但呢啲咁heavy既😈間唔中一次好了🤤