2024-04-25
假日去咗relax b&m cafe,地下有室內外用餐區,室外自帶小花園好有度假風🏖️,而室內裝飾都係以動物主題。一家人可以食個all day breakfast ,嘆杯啡☕️,食物味道仲唔錯👍🏻一路食一路可以同三隻貓貓互動。全日早餐🍳非常有誠意,有牛角窩夫、茄汁豆、豬肉腸、炒蛋、蔬菜薯餅、炒菇、火龍果,真係超級豐盛~全部都熱辣辣,最欣賞係有牛角窩夫同蔬菜薯餅,出邊all day breakfast 一定無咁重成本,食得出誠意之作👍🏻肉醬意大利粉🍝(牛肉)意粉軟硬程度適中,份量唔少,肉醬濃郁美味,每條麵條都裹上肉醬好好味🤤芒果🥭乳酪沙冰&雜莓🍓乳酪沙冰兩杯都好大杯好fresh,水果mix乳酪就是最好配搭🩷食住all day Breakfast同埋意粉,飲呢兩杯冰涼消暑嘅飲品,好寫意😉另外一提食完仲可以上中層,有貓室有十幾隻貓貓🐱同你玩,最上層就係日式天台,可以望到海景㗎,黎到不妨上去打卡,感覺好chill~🫶🏻
全日早餐🍳
肉醬意大利粉🍝(牛肉)
芒果🥭乳酪沙冰&雜莓🍓乳酪沙冰